Crowdfunding actie Richard

Crowdfunding actie Richard | Geld inzamelen
 
 

Beste vrienden, bekenden en dorpsgenoten!

Wij willen graag een crowdfunding actie starten voor Richard van Bergen. Richard is mijn buurman en is net geopereerd aan zijn heup.

Wij denken dat de meeste van jullie Richard wel kennen. Iedereen heeft vast wel een keer een videoband of later een dvd bij hem gehuurd in zijn videotheek. Richard heeft in zijn jeugd reuma gekregen en heeft hierdoor al heel wat operaties ondergaan. 15 Jaar terug is zijn linker heup vervangen en die was nu helemaal versleten. Deze nieuwe operatie was ingrijpender dan 15 jaar terug en dit laat ook zien dat zijn lichaam helaas achteruit gaat . Zijn reuma beperkt hem erg in zijn doen en laten. Hij wil graag in het huis waar hij nu woont blijven wonen. Op dit moment staat er een bed in de woonkamer, wat natuurlijk niet heel handig is. Een traplift zou hier de beste oplossing voor zijn, zodat hij weer lekker in zijn eigen bed kan slapen. De traplift is niet alleen noodzakelijk voor de komende weken, maar in de toekomst is de traplift eigenlijk onmisbaar. Richard heeft in het verleden wel een aanvraag gedaan, maar deze is toen afgewezen. Tegenwoordig is het heel moeilijk (bijna onmogelijk) om een traplift vergoed te krijgen. Je krijgt een stapel aan papierwerk en het duurt heel lang, hier is op dit moment geen tijd voor. Wij willen Richard graag als buurman houden en daarom starten wij deze crowdfunding actie om geld op te halen voor de traplift. De kosten die aan de traplift zijn verbonden zijn zo rond de 6000 euro. Het zou geweldig zijn als we met z'n allen dit geld kunnen ophalen voor Richard

Richard staat niet graag in de belangstelling, maar omdat wij zo enthousiast ons idee aan hem hebben verteld wil hij uiteraard graag meewerken. Wij hopen met deze actie dat iedereen aan hem denkt en een bedrag wil doneren en wij zijn u hiervoor alvast heel dankbaar!!

Mocht er meer geld opgehaald worden dan het streefbedrag, dan zal dit gebruikt worden voor andere aanpassingen in zijn woning.

Wij zijn heel enthousiast en we hopen u uiteraard ook...

 

Groetjes Robin Bouwes en Noëlle LigthartEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
694 donaties
€ 13.619,00
Doel: € 6.000,00
226%

Deze actie is gesloten.