Crematie Gerard Stoof

Crematie Gerard Stoof | Geld inzamelen
 
 
Kosten crematie Gerard Stoof

Op maandag 25 januari is mijn vader Gerard Stoof op 80 jarige leeftijd overleden gevonden in zijn huis. Omdat hij zijn lichaam aan de wetenschap wilde geven, had hij geen begrafenisverzekering.

Hij heeft dit echter niet vastgelegd waardoor hij gecremeerd moet worden. Ik heb daar niet de financiële middelen voor, ik heb een bijstandsuitkering. De gemeente groningen betalen alleen begrafenissen voor mensen die geen nabestaanden hebben. Ik heb een broertje, die de helft van de kosten moet betalen, maar zowel mijn vader als ik hebben daar geen contact meer mee. De contactgegevens die ik van hem heb, kloppen niet meer. Hij zou naar Leeuwarden verhuisd zijn. Ik heb hem dus ook nog niet kunnen vertellen dat zijn vader niet meer leeft.

Ik heb bijzondere bijstand aangevraagd maar dat kan alleen voor de helft van de kosten. 

Mijn vader had veel schulden, deze kan ik niet overnemen en moet de ‘erfenis’ verwerpen. Mijn kinderen moeten dat ook doen, anders kunnen zij ook aansprakelijk gesteld worden. Hieraan zijn ook kosten verbonden. Vandaar dat ik deze crowdfundactie op zet voor 1750 euro. Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
28 donaties
€ 810,00
Doel: € 1.750,00
46%

Deze actie is gesloten.