Cowgirl in Australie!

Cowgirl in Australie! | Geld inzamelen
 
 
dromen komen uit

Hallo, mijn naam is Katie, ik ben 20 jaar oud en ik kom uit Rotterdam. Ik woon bijna 2 jaar in Australie en ik wil heel graag blijven. Ik ben een echte cowgirl en heb al op een paar cattle stations gewerkt. Ik heb altijd al een country leven willen hebben en heb dus hier mijn hart verloren aan Australie. Ik heb ondertussen al een echt Australisch accent en een mooie getinte huid. Ik heb dan ook altijd mijn cowgirl laarzen aan en hoed op, like a real Aussie. 

Dit is wie ik ben en waar ik wil zijn.

Ik ben al op veel plekken geweest en heb al veel gezien. Ik heb onzettend veel verhalen en herinneringen. Net als iedereen werk ik gewoon, maar toch kan het reizen hier in Australie erg duur zijn. 

Ik zou heel graag terug willen naar de Northern Territory waar de meeste Aboriginals leven. Ik ben daar 2 maanden geweest en ik heb de echte Aborginals kunnen ontmoeten. Het was een enorm leuke ervaring en ik vond het mooi om meer te kunnen zien en leren over hun cultuur. Deze mensen hebben een sterk geloof in de natuur en spirits. Ontzettend gaaf. 

Ik zou heel graag terug willen gaan naar deze plek maar de reis daar naartoe is ontzettend duur. De laatste keer heb ik 2 vliegtuigen en 3 bussen moeten nemen om bij hun te kunnen komen. Je kan er niet zomaar heen, je moet daarvoor eerst hun toestemming krijgen. 

 

Ik zou dan hierbij om een klein beetje hulp willen vragen. Ik heb tot nu toe zelf overal hard voor gewerkt en zelf alles gedaan. Toch zouden alle kleine beetjes helpen. Ik heb het niet slecht, ik ben daarintegen dolgelukkig dat ik hier mijn dromen in Australie kan volgen. Ik geloof dat alles meant to be is en dat je veel kan bereiken in het leven. 

Believe, and never give up.

Als je mijn verhalen wilt volgen kan je mij altijd toevoegen op facebook:

Kathy van BroekhovenEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
2 donaties
€ 55,00

Deze actie is gesloten.