Cosmetische ingreep

Cosmetische ingreep | Geld inzamelen
 
 
Lichaam niet hetzelfde na gewichtsverlies

hallo allemaal,

Via deze weg zou ik graag om financiële hulp willen vragen voor een borstcorrectie.

Na een moeilijke zwangerschap was ik enorm veel aangekomen. Mijn dochter is niet gezond geboren dus de zorg was erg intensief. Om maar te zwijgen over de medische kosten.

Daardoor had ik geen tijd om naar de sportschool te gaan. maar ik voelde mij ook erg onzeker en stond er alleen voor. (Op mijn moeder en zusje na).

Sparen lukte ook amper, aangezien ik een financiële tegenslag na tegenslag kreeg. Elke keer als ik weer een deel had gespaard, kwam er weer een rekening. Of medisch, of de belastingdienst door een fout, een verhuizing, het zat mij niet mee...terwijl ik absoluut geen shopaholic ben ofzo. Heb ook nooit schulden gehad. Het zat mij gewoon echt tegen.

Toch heb ik op een gegeven moment de knop omgedraaid en ben thuis in de woonkamer gaan 'trainen' . Inmiddels ben ik 39 kilo kwijt (van 105 naar 66) ,maar ik voel mij er niet beter op. 

De boel is gaan hangen. Uiteindelijk wel de stap naar de sportschool genomen. Met krachttraining heb ik mijn buik redelijk kunnen redden. Maar mijn boezem is totaal uitgezakt en gekrompen. 

Ik ben nog jong, ik probeer het leven van mijn dochter en mijzelf na alles weer op de rit te krijgen, ik zou ooit weer willen daten, ik wil genieten van het leven!

Een borstcorrectie zou mij in ieder geval weer wat zelfverzekerder maken. 

Ik besef dat het hier niet gaat om een levenbedreigende situatie, maar voor mij zou het er een droom uit komen als ik mij weer lekker in mijn vel zou voelen. 

Helpen jullie mij mijn droom uit te laten komen? Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 10,00
Doel: € 5.000,00
0%

Deze actie is gesloten.