Concertkaartjes voor kanker

Concertkaartjes voor kanker | Geld inzamelen
 
 
Tickets voor mensen met kanker

Even de pijn, de angst en het verdriet vergeten door de inzet van muziek. Stichting Raak een Snaar wil mensen met kanker een gratis zitplaats aanbieden om het concert op zaterdagavond op 2 februari 2019 bij te wonen. Om dit te realiseren is deze actie opgezet.

 
De Eerste Symfonie ‘Een Gevoelige Snaar’ van Dilovardus

Het concert wordt onder leiding van Joost Smeets uitgevoerd met het orkest ‘L Orchestra Particolare'. Dit vindt plaats op zaterdagavond 2 februari 2019, in de grote zaal van Het Concertgebouw te Amsterdam.

Deze Symfonie is door Dilovardus in de afgelopen vier jaar speciaal gecomponeerd voor Stichting Raak een Snaar. Deze stichting heeft als doel muziek in te zetten ter ondersteuning van de genezing voor mensen met een ernstige ziekte. Hij doneert deze Symfonie aan dit mooie doel.

Dilovardus vertelt: 'Persoonlijk heeft muziek voor mij de belangrijkste bijdrage geleverd tijdens mijn genezingsproces van kanker waarbij ik aanvankelijk was opgegeven maar er uiteindelijk een leven met toekomst voor in de plaats kwam. 

 

Doet u met mij mee?

“Ik wil het geschenk dat de muziek voor mij geweest is met zoveel mogelijk mensen delen"

 

MET MUZIEK WORDT ALLES BETER


Voor meer informatiie over het concert en de muziek: https://www.eengevoeligesnaar.nlEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

1 donatie
€ 25,00
Doel: € 50.000,00
0%

Deze actie is gesloten.