Cold Nose alert

Cold Nose alert | Geld inzamelen
 
 
Betonvloer voor de Ville Shelter .

Stichting Cold Nose (alert)

Een goed voornemen........?

Ik probeer via crowdfunding “de Ville Shelter” in Roemenië een vaste bodem onder de pootjes te geven. 

Helpt U mee?

Wij hebben 5.000€ nodig voor een te storten betonvloer, leidingen te leggen etc. en rubbermatten voor de honden om lekker droog te liggen en arbeidsloon om dit project te bewerkstelligen.

Prioriteit is dus de betonvloer.

De betonvloer waar vervolgens de rubbermatten op gelegd gaan worden om alle honden warm de winter en koel de zomer door te laten komen, is écht noodzakelijk. De shelter wordt gerund door 4 Nederlandse vrijwilligers (naast meerdere buitenlandse vrijwilligers) en Maria, die daar woont en ze hebben 450! honden in de opvang.

Wij zijn helaas ook realistisch en weten dat  wij lang niet alle honden een nieuw thuis kunnen geven maar een warm en veilig “thuis” in de shelter is dan een kleine troost. 

Daarnaast proberen wij natuurlijk om zoveel mogelijk honden aan een nieuw liefdevol baasje te koppelen maar als u geen hond kunt of wilt adopteren, want dat moet absoluut een weloverwogen beslissing zijn, dan kunt u altijd een hond sponsoren voor 5€ per hond per maand. Je kiest zelf je favoriet uit en de donatie dekt dan voer en verzorging. 

Hoe mooi is dat ..........

Waar wij uiteindelijk naar toe willen is een groot platvorm creëeren voor; bewustwording van het met respect omgaan met dieren, castratie, sterilisatie dus......Educatie in Roemenië!!!

Lieve medemens, onze dank voor ieder gedoneerd bedrag zal heel groot zijn....... U kunt alles op de “poot” volgen daar iedere stap op facebook met u gedeeld wordt. 

Wij zijn zeer transparant en een eerlijke stichting...... want er is al genoeg leed en ellende. Wij doen dit vanuit een goeie positieve spirit. 

Dankjewel

KvK 66616840 ANBI 856632405

Volgen op; 

https./www.facebook.com/groups 933127746743349/?/fref=tsEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
6 donaties
€ 80,00
Doel: € 5.000,00
1%

Deze actie is gesloten.