Coco is overleden

Coco is overleden | Geld inzamelen
 
 
Coco is vanaf maandag ernstig ziek en hopelijk komt Coco er doorheen !

Dag allemaal!

hier ons verhaal en waarom we meedoen aan de doneeractie!

Coco is bij ons gekomen 8 jaar geleden! Coco was al snel een vogel met veel zorgen ! Coco was namelijk weggerot onder beide vleugels ! Coco heeft daarom dus 3 maanden in de kliniek opgenomen gezeten om haar hier ten alle tijden te behandelen.

Uiteindelijk mocht Coco nadien mee naar huis maar genezen was Coco niet , Coco moest thuis elke dag behandeld worden en bleef natuurlijk wekelijks op controle komen! Inmiddels zijn we duizenden euro’s armer maar Coco knapte stilletjes bij beetje op, dit is zelfs nu nog aan de gang !

 

maar goed ik heb altijd gezegd iemand die van zijn huisdier kindjes houd moet er goed voor zijn! En je moet ook altijd een buffer hebben voor als er wat is! Nou die buffer was al snel op maar je gaat maar door! Kosten lopen door en je werkt continue om je maatjes het beste te geven!

Maar plots lag Coco maandag onder in ze kooi kom niet meer staan, geen balans en kan ze kop niet houden deze valt alle kanten op! Coco is dus weer intern opgenomen en dit kost weer de nodigen centen!

er is een kans dat coco dus echt wel op kan knappe maar dit kost tijd! Coco heeft al zoveel doorstaan dat dit ons echt moet lukken! Maar het kan toch niet zo zijn dat ik haar de kans niet kan geven vanwege het geld ?

Ik heb ook sinds vorig jaar een hondje wat plots epilepsie heeft gekregen ook dat kost kapitale alle onderzoeken en de juiste medicatie maar we gaan door! 

Voor nu staat Coco boven aan want die hoop ik hier echt doorheen te krijgen!

lieve mensen zouden jullie ons alsjeblieft willen helpen ? We zijn jullie ontzettend dankbaar ! 

 

Het geld wat over zal blijven word gedoneerd aan de stichting hope for wings !

normaal ben ik de gene die mensen zou helpen maar nu zijn we het zelf ! 

Liefs van ons ! Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

56 donaties
€ 750,00
Doel: € 1.500,00
50%

Deze actie is gesloten.