Club van 100!

Club van 100! | Geld inzamelen
 
 

Help Tholense Boys vooruit!

Beste leden, supporters en vrienden van Voetbalvereniging Tholense Boys,

Als bestuur van onze mooie vereniging willen we blijven groeien om onze club en sportpark mooier en moderner te maken. Helaas zijn het voor ons financieel zware tijden. We willen graag ademruimte creëren zodat we stapje voor stapje vooruit kunnen. Om te beginnen zijn we van plan om de voetbalkooi in alle glorie te herstellen! Maar daar hebben we uw en jouw hulp bij nodig!

Daarom hebben we besloten om de Club van 100 op te richten. Met dit bijzondere initiatief vragen we leden en supporters om jaarlijks een bijdrage van 100 euro te leveren. Deze bijdrage wordt volledig voor werkzaamheden binnen de club gebruikt, te beginnen met het renoveren van de voetbalkooi!

Door 100 euro te doneren ben je automatisch lid van de Club van 100! Kun je geen honderd euro missen, maar wil je toch graag bijdragen aan de toekomst van onze mooie club? Niet getreurd: het is ook mogelijk om een kleiner bedrag te doneren. 

Voor meer informatie over de Club van 100: check onze website www.tholenseboys.nl. 

LET OP: Laat je bij je donatie van 100 euro je gegevens achter zodat we je kunnen registreren als lid van de Club van 100

Bart Kuipers
12-06-2024

Update over de "Club van 100"-actie

Beste supporters,

We zijn ontzettend blij om jullie een update te geven over onze "Club van 100"-actie. De actie is nu een dag onderweg en we zijn overweldigd door de steun die we al hebben ontvangen.

Dank aan onze nieuwe leden

Allereerst willen we een groot dankwoord uitspreken aan iedereen die lid is geworden van de "Club van 100". Jullie bijdragen zijn van onschatbare waarde en helpen ons om onze doelen te bereiken. Zonder jullie steun zouden we dit niet kunnen doen. Speciale dank gaat uit naar de volgende nieuwe leden:

Jan van der Vlies
Van 't Hof Aluminium
Ben van Olffen
Matthijs en Mandy van Stee
Carlyn
Jeanine Johan Schot
Jan van de Kaaij
Dirk
Autoschade van den Bergh
Timmerbedrijf Nieuwkoop
Autoschade Buijs
Andre Buscop
John Nieuwkoop
Hans Koedood
Anoniem
Lauran Contant
Servaas Brouwer
Martijn Neele
Bart Kuipers
Dank voor de losse donaties

Daarnaast willen we ook iedereen bedanken die een losse donatie heeft gedaan. Elke bijdrage, groot of klein, maakt een verschil en helpt ons om onze projecten te realiseren.

Hoe je nog kunt bijdragen

Voor degenen die nog geen kans hebben gehad om lid te worden of een donatie te doen, het is nog niet te laat! Jullie steun is essentieel en we waarderen elke vorm van bijdrage.

Nogmaals hartelijk dank aan iedereen die ons heeft gesteund. Samen kunnen we geweldige dingen bereiken!


Bart Kuipers
11-06-2024

De Club van 100 Actie is Begonnen!

Beste leden, supporters en vrienden van Tholense Boys,

De Club van 100 actie is officieel van start gegaan! Vanaf vandaag kun je lid worden en bijdragen aan de renovatie van onze voetbalkooi en andere belangrijke clubprojecten. Samen maken we onze vereniging sterker en ons sportpark mooier.

Sluit je aan en laat je stem horen in de toekomst van Tholense Boys!

Met sportieve groet,

Het Bestuur van Voetbalvereniging Tholense Boys


66 donaties
€ 6.005,00
Doel: € 20.000,00
30%