CLowns voor St. Maarten, Walking as One.

CLowns voor St. Maarten, Walking as One. | Geld inzamelen
 
 
Een armee van Clowns naar St. Maarten, na de verwoesting van orkaan Irma. Walking as One

Enige tijd geleden veegde orkaan Irma, “De meest furieuze orkaan in de Caribische geschiedenis ooit” over het mooie eiland St. Maarten en richtte daar immense verwoestingen aan.
Veel mensen zijn ook nu nog, dakloos- en werkloos. De materiële hulpverlening door de Nederlandse en Franse overheid is aardig op gang gekomen, maar voor de ‘innerlijke chaos’, voor de emotionele en geestelijke zorg is andere hulp nodig. Het collectieve trauma op het eiland is groot. Enige tijd geleden bereikte ons een noodkreet vanuit St. Maarten van Albina Matzuro "We need an army of clowns here”. Albina is clown en theatervrouw in hart en nier. Met haar organisatie "Behind the beyond” creërt zij gemeenschapstheater op St. Maarten en geeft zij workshops aan kinderen en volwassenen. Haar net opgebouwd bedrijf is net als zovelen verwoest.
"Net zo als de bladeren de boom beschut, zodat hij van binnen uit weer kan groeien en sterk kan worden, zo hebben deze mensen de warmte, liefde en de gulle lach van ons Clowns nodig.” schreef Albina.
Ja, legers van Clowns zijn geen initiatief van een regering, maar als Clowns kunnen we wel een leger maken en zo de harten van velen weer raken.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
27 donaties
€ 445,00
Doel: € 23.000,00
1%

Deze actie is gesloten.