Cloedies Paarden Club

Cloedies Paarden Club | Geld inzamelen
 
 

Lieve Allemaal
Op 25 september rennen wij, Cloedies Paarden Club, de CPC Loop Den Haag. Een symbolische loop door de stad waar we met zijn allen zijn opgegroeid en langs het strand waar Claudia zo van hield.
Wij lopen deze wedstrijd voor onze vriendin Claudia (Cloed) die de afgelopen jaren heeft gestreden tegen kanker. Tijdens deze strijd werd zij gesteund door de F | Fort Foundation, een zogenaamde ANBI-stichting, die zich inzet voor de verbetering voor het mentale welzijn van jonge mensen met kanker.  Zo maakten zij samen een kunstfotografieboek (in koffietafelformaat), waarin 11 jongvolwassenen met kanker met prachtige foto’s beeld en woord gaven aan het hebben van kanker op deze jongvolwassen leeftijd (18-35 jaar). Claudia (Cloed) is een van deze deelnemers!. Graag steunen wij nu de F|Fort Foundation, help jij ons mee?”

Zita, Eliane, Michelle, Lisa, Floor, Claartje, Flo, Iris, Merel, Pauline, Frederique, Lidewij, Rosa, Bodine, Sophie. Eva, Wies, Kaat, Julliette en DushiEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
314 donaties
€ 6.100,00