Claire helpt Ethiopie!

Claire helpt Ethiopie! | Geld inzamelen
 
 
Help mij, Claire van den Berg, naar Ethiopie toe!

Mijn naam is Claire van den Berg, ik ben 19 jaar en ik studeer op dit moment aan de Utrechtse zorgacademie in Utrecht.

Samen met een aantal anderen studenten heb ik de prachtige kans gekregen om voor 10 dagen naar Ethiopië te reizen. In Ethiopïe ga ik samenwerken met de stichting Dires house of sports. Dires house of sports zorgt ervoor dat kinderen met een handicap in ontwikkelingslanden niet meer aan de zijlijn staan, maar midden in het speelveld, midden in de samenleving. Meedoen, meetellen, herkend en erkend worden.

In Nederland is het vanzelfsprekend geworden dat kinderen met een handicap meegenomen worden in de maatschappij. Helaas is dit niet in de hele wereld zo en daar wil ik graag iets aan doen. Daarom ga ik naar Ethiopië! Samen met de stichting Dires house of sports zal ik sport en spel activiteiten organiseren, zorginstellingen bezoeken, naar de universiteit gaan waar verpleegkundigen worden opgeleid, een stukje van de cultuur ontdekken en onze kennis overbrengen aan de lokale bevolking van Ethiopië. Kortom, ik ga proberen om daar de wereld een stukje mooier te maken.

Om dit allemaal voor elkaar te krijgen heb ik JOUW hulp nodig! Voor dit project moet ik €1250,- ophalen, dus alle steun is enorm welkom!

Waar gaat jouw geld naar toe?

Jouw geld zal een donatie zijn aan de stichting Dires house of sports.

 

Zie ook mijn website: https://clairehelptethiopie.nl/Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

17 donaties
€ 647,00
Doel: € 1.250,00
51%

Deze actie is gesloten.