CIOS in Frankrijk

CIOS in Frankrijk | Geld inzamelen
 
 
Geld inzameling actie voor het CIOS in Frankrijk

Hallo,

 

Ik ben Max Roelofs 19 jaar en studeer aan het CIOS in Arnhem. Voor  mijn profiel BAG (bewegingsagogie) mag ik mee naar Frankrijk om daar een gezin met één of meerdere kinderen met een stofwisselingsziekte een onbezorgde en kosteloze vakantie aan te bieden. Hiervoor ben ik bezig met het ophalen van geld om deze week te kunnen laten slagen.

 

Bij kinderen met een stofwisselingsziekte gaat er iets mis in de chemische processen van hun lichaam. Vaak ontbreekt een eiwit, waardoor het lichaam voedingsstoffen niet goed opneemt of afvalstoffen niet goed afbreekt.

 

Stofwisselingsziekten ook wel metabole ziekten genoemd zijn slopers, letterlijk. Ze maken het lichaam kapot. Veel voorkomende gevolgen zijn extreme vermoeidheid, hartfalen, doofheid en blindheid. Maar kinderen kunnen ook epilepsie of een groeiachterstand krijgen. ‘Stofwisselingsziekten’ is een verzamelnaam van ruim 1.000 varianten. Al deze varianten hebben één overeenkomst: zonder behandeling takelt het lichaam van het kind af. Voor veel kinderen is behandeling nog niet mogelijk.

 

Voor veel van deze gezinnen is een vakantie onwerkelijk en daarom komen wij (3de en 4de leerjaar BAG studenten) in actie! Om deze gezinnen toch een onvergetelijke week aan te bieden.

 

Mijn actie gaat als volgt: Voor elke € 10 euro die gedoneerd wordt, ga ik 5 km wielrennen. Mijn doel is om € 500,- euro op te halen. Dit betekent dat ik dan op één dag 250 km zal fietsen voor het goede doel. Foto’s van die tocht zal ik op mijn Facebookpagina delen.

 

Neem ook vooral even een kijkje naar het filmpje!

 

Alvast bedankt.

 

Met vriendelijke groet,

 

Max Roelofs

Max Roelofs
07-05-2019

Hallo,

 

Afgelopen vrijdag (3 mei 2019) Heb ik een tocht gefiets van 200 km. Graag wil ik jullie bedanken voor het doneren. Op mijn facebookpagina staan nog wat foto's/ videos van de tocht.      (  https://www.facebook.com/max.roelofs.165  )

 

Harstikke bedankt.

 

Met sportieve groet,

 

Max Roelofs13 donaties
€ 155,00
Doel: € 500,00
31%

Deze actie is gesloten.