cios in frankrijk

cios in frankrijk | Geld inzamelen
 
 
vakantie verzorgen voor kinderen met een stofwisselingsziekte

Wat is CIOS in Frankrijk?

Met een stofwisselingsziekte wordt je geboren, deze ziekte kent helaas 600 verschillende soorten. In Nederland zijn er 10.000 gezinnen met een kind die een stofwisselingsziekte heeft. Helaas kan deze ziekte net zo levensbedreigend zijn als kanker. Deze kinderen hebben dus ieder moment van de dag zorg nodig, dus een vakantie is niet zo vanzelfsprekend als bij ons!

Alleen op deze manier kunnen wij een onvergetelijke vakantie bieden aan deze gezinnen. Wij bieden hulp bij de zorg van de kinderen en helpen bij alle activiteiten. De zorg staat bij deze ouders die week niet voorop, want die zullen wij zo ver we kunnen van hen overnemen! Deze week staat dan ook in het teken van ontspanning en plezier met elkaar.

Mijn vraag aan u

Om dit project te kunnen realiseren heb ik sponsoren nodig. Het geld zou worden gebruikt om de accommodatie te bekostigen, eten en drinken voor de ouders en kinderen, maar ook geld om leuke activiteiten overdags te doen (knutselen, spelletjes, een dagje weg voor de kinderen). Alleen met uw hulp kunnen wij dit organiseren en beloof ik u dat het geld waardig gebruikt zou worden.

Als sponsor zult u ook wat terugverwachten vanuit ons. Na afloop van het project zult u worden genoemd in het boekje dat wordt geschreven door de organisatoren (met uw logo). Ook zult u herkenbaar worden gemaakt op het benefiet gala, dit is een jaarlijks evenement waarbij families elkaar weer ontmoeten na een fantastische vakantie.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
6 donaties
€ 130,00
Doel: € 750,00
17%

Deze actie is gesloten.