CIOS in Frankrijk | Geld inzamelen
 
 

CIOS in Frankrijk

Een vakantie voor gezinnen en kinderen met een stofwisselingsziekte vanuit het Cios.

Beste lezer,

Mijn naam is Daan Sanders en ik ben 18 jaar oud. Ik studeer op het Cios in Arnhem en ik volg de stream bewegingsagogie. Ik zit nu in mijn derde leerjaar en ik hoop eind volgend jaar af te studeren. Een bewegingsagoog is iemand die gespecialiseerd is in het aanbieden van sport en bewegingsactiviteiten met mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking. Zelf pas ik dit toe op mijn stage bij de Ziep in Didam. Op deze middelbare school geef ik bewegingsonderwijs aan kinderen met een beperking.

Ook is het op het CIOS bekend dat de derde en vierdejaars van de stream bewegingsagogie de week 'CIOS in Frankrijk' organiseren. Ik ga dit jaar mee naar Frankrijk en ik heb er erg veel zin in.

 

Wat is CIOS in Frankrijk?

Gezamelijk bieden de studenten van het CIOS een onvergetelijke vakantieweek aan voor gezinnen waarin één of meerdere kinderen een stofwisselingsziekte hebben. Voor deze gezinnen is het normaal gesproken ondenkbaar om op vakantie te kunnen, maar door zorg vanuit ons kunnen wij dit toch realiseren!

Met een stofwisselingsziekte wordt je geboren, deze ziekte kent helaas 600 verschillende soorten. In Nederland zijn er 10.000 gezinnen met een kind die een stofwisselingsziekte heeft. Helaas kan deze ziekte net zo levensbedreigend zijn als kanker. Deze kinderen hebben dus ieder moment van de dag zorg nodig, dus een vakantie is niet zo vanzelfsprekend als bij ons!

Alleen op deze manier kunnen wij een onvergetelijke vakantie bieden aan deze gezinnen. Wij bieden hulp bij de zorg van de kinderen en helpen bij alle activiteiten. De zorg staat bij deze ouders die week niet voorop, want die zullen wij zo ver we kunnen van hen overnemen! Deze vakantie is bedoeld om het hele gezin inspanning, maar vooral plezier te bieden!

Om mee te kunnen met dit geweldige project wil ik 400,00 euro ophalen. Mede van dit geld kunnen we de accommodatie bekostigen, maar ook het eten/drinken, activiteiten en alle andere benodigdheden. Ik zou het zo enorm waarderen als jullie hier een klein bedrag voor willen sponseren! Alleen op deze manier kan ik mede met de andere CIOS studenten deze gezinnen een onvergetelijke week aanbieden!

Steun jij ook mee?

 

Vragen?

Mocht u nog vragen hebben of opmerkingen mail dan gerust naar:

Naam: Daan Sanders

E-mail: [email protected]Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

 

Laat een reactie achter

10 donaties
€ 205,00
Doel: € 400,00
51%

Deze actie is gesloten.