CIOS in Frankrijk 2019

CIOS in Frankrijk 2019 | Geld inzamelen
 
 
CIOS Frankrijk 2019 doneer actie

Ik ben Falco en ik studeer aan het CIOS en ik volg de opleiding bewegingsagogie. Voor mijn studie heb ik mij opgegeven om deel te nemen aan het CIOS-project in Frankrijk.

Cios in Frankrijk biedt gezinnen waarvan één of meerdere kinderen een stofwisselingsziekte hebben een geweldige/kosteloze vakantieweek in Frankrijk aan. We kunnen in twee vakantie weken 12 gezinnen blij maken. Voor deze gezinnen is het normaal gesproken ondenkbaar om op vakantie te kunnen gaan, maar door zorg vanuit ons kunnen wij dit toch realiseren. De zorg zal worden overgenomen door de derde- en vierdejaars studenten van de stream Bewegingsagogie. 

Met een stofwisselingsziekte word je geboren. Deze ziekte kent helaas 600 verschillende soorten. In Nederland zijn er 10.000 gezinnen met een kind die een stofwisselingsziekte heeft. Helaas kan deze ziekte net zo levensbedreigend zijn als kanker. Deze kinderen hebben ieder moment van de dag zorg nodig, dus een vakantie is voor deze gezinnen niet zo van zelfsprekend als bij ons. 

Om dit geweldige project te kunnen realiseren hebben we een flink geld bedrag nodig. Met het geld kunnen we o.a. de huur van de locatie, activiteiten, benzine,  eten en drinken bekostigen.

Help je mee? Klik dan op de onderstaande link en op de doneerknop en kies je betaalmethode.
Als je mij nog meer wilt helpen, deel dan dit bericht voor mij.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

4 donaties
€ 110,00
Doel: € 1.000,00
11%

Deze actie is gesloten.