Cios in Frankrijk 2019

Cios in Frankrijk 2019 | Geld inzamelen
 
 
Een vakantie zonder zorgen voor gezinnen met een kind met stofwisselingsziekte!

Beste lezer,

Mijn naam is Wies van den Broek en ik ben 22 jaar oud. Ik doe de opleiding sport en bewegen op het Cios met als stream bewegingsagogie. Als bewegingsagoog geef je les aan kinderen of volwassenen met een verstandelijke of lichamelijke beperking.


Ook is op het Cios bekend dat de derde en vierdejaars van de stream bewegingsagogie de week 'CIOS in Frankrijk' organiseren. 

Ik mag dit jaar voor het eerst mee en mijn doel is om de ouders en kinderen een onbezorgde vakantie te geven! 

 


Wat is Cios in Frankrijk? 

Gezamelijk bieden de studenten van het Cios een onvergetelijke vakantieweek aan voor gezinnen waarin één of meerdere kinderen een stofwisselingsziekte hebben. Voor deze gezinnen is het normaal gesproken ondenkbaar om op vakantie te kunnen, maar door zorg vanuit ons kunnen wij dit toch realiseren! 

In Nederland zijn er ruim 10.000 gezinnen met een kind die een stofwisselingsziekte heeft. Helaas kan deze ziekte net zo levensbedreigend zijn als kanker. Deze kinderen hebben dus ieder moment van de dag zorg nodig, dus een vakantie is niet zo vanzelfsprekend als bij ons! 

Alleen op deze manier kunnen wij een onvergetelijke vakantie bieden aan deze gezinnen. Wij bieden hulp bij de zorg van de kinderen en helpen bij alle activitieten. De zorg staat bij deze ouders die week niet voorop, want die zullen wij zo veel we kunnen van hen overnemen!

Om mee te kunnen met dit geweldige project wil ik 400,- euro ophalen.  Mede van dit geld kunnen we de accomodatie bekostigen, maar ook het eten/drinken, activiteiten en alle andere benodigheden. Ik zou het zo enorm waarderen als jullie hier een klein bedrag voor willen sponseren! Alleen op deze manier kan ik mede met de andere Cios studenten deze gezinnen een onvergetelijke week vakantie geven zonder zorgen! 

Steun jij ook mee? 

 

Vragen?

Mocht u nog vragen hebben of opmerkingen mail dan gerust naar:

mail: wies844@gmail.com 

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

13 donaties
€ 310,00
Doel: € 700,00
44%

Deze actie is gesloten.