CIOS in Frankrijk 2019

CIOS in Frankrijk 2019 | Geld inzamelen
 
 
Even weg van de stofwisselingsziekte

Beste lezer,

Wij zijn Nienke Meijer, Nicole Bruijs, Vera Leliveld en Kris van Veen. Wij organiseren voor ons examenjaar 'CIOS in Frankrijk'. Dit is een vakantieweek waarvan 1 of meerdere kinderen uit een gezin een stofwisselingsziekte hebben. Om deze vakantieweek te kunnen organiseren hebben wij ook geld nodig, zodat de gezinnen kosteloos kunnen genieten van een geweldige vakantie. Voor deze gezinnen is het normaal gesproken ondenkbaar om op vakantie te kunnen, maar door zorg vanuit ons kunnen wij dit toch realiseren!

Met een stofwisselingsziekte wordt je geboren, deze ziekte kent helaas 600 verschillende soorten. In Nederland zijn er 10.000 gezinnen met een kind die een stofwisselingsziekte heeft. Helaas kan deze ziekte net zo levensbedreigend zijn als kanker. Deze kinderen hebben dus ieder moment van de dag zorg nodig, dus een vakantie is niet zo vanzelfsprekend als bij ons!

Alleen op deze manier kunnen wij een onvergetelijke vakantie bieden aan deze gezinnen. Wij bieden hulp bij de zorg van de kinderen en helpen bij alle activitieten. De zorg staat bij deze ouders die week niet voorop, want die zullen wij zo ver we kunnen van hen overnemen! Wij zullen deze week de studenten aansturen en zorgen dat de organisatie super verloopt!

Om het project te kunnen organiseren hebben wij een startbedrag nodig van iniedergeval 5000 euro. Mede van jullie donaties kunnen wij een deel van de accomodatie bekostigen, het eten en drinken, maar ook de activtieiten die wij organiseren aan deze gezinnen.

Hoe kan u doneren?

Via deze link kunt u een bedrag overmaken, alle kleine beetjes helpen! 

Heeft of kent u een bedrijf die wilt sponseren? Graag!

Neem dan contact op met het onderstaande mail adres, wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen!

ciosinfrankrijk2019@hotmail.com

 

Wij zullen het geld waardig gebruiken voor onze organisatie!

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
20 donaties
€ 480,00
Doel: € 5.000,00
9%

Deze actie is gesloten.