CIOS in Frankrijk 2018

CIOS in Frankrijk 2018 | Geld inzamelen
 
 
CIOS in Frankrijk Robin Brouwer

Beste lezer,

 

Mijn naam is Robin Brouwer. Ik volg mijn opleiding tot sport- en bewegingscoördinator aan het CIOS in Arnhem. Ik ben dit jaar gestart met mijn profiel bewegingsagogie en ben bezig om mezelf te specialiseren in het aanbieden van sport en bewegingsactiviteiten voor mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking. Ik loop stage in het speciaal onderwijs en geef hier twee keer in de week sport en bewegingslessen aan de kinderen. Ook ben ik dagelijks te vinden op de sportvelden van KV Apeldoorn waar ik een jeugdteam train en coach.

 

Maar wat is ‘CIOS in Frankrijk’ nu eigenlijk?

 

CIOS in Frankrijk is een vakantieweek voor gezinnen waarin één of meerdere kinderen een stofwisselingsziekte hebben. Voor deze gezinnen is het normaliter ondenkbaar om op vakantie te gaan vanwege de extra zorg die dit met zich mee brengt.

 

Stofwisselingziekten zijn erfelijke ziekten. De ziekten zijn zeldzaam, maar als groep hebben ongeveer 10.000 gezinnen in Nederland met een stofwisselingsziekte te maken. Deze kinderen hebben dus ieder moment van de dag zorg en begeleiding nodig, dus een vakantie is niet zo vanzelfsprekend als bij ons!

 

Om de kinderen een onvergetelijke week te geven, maar ook om de ouders te ontlasten organiseert het CIOS al een aantal jaar deze vakantieweek. Maar dit kunnen we niet alleen!

 

Om mee te kunnen met dit geweldige project wil ik 350,- euro ophalen. Mede van dit geld kunnen we de accommodatie bekostigen, maar ook het eten/drinken, activiteiten en andere benodigdheden. Ik zou het zo enorm waarderen als jullie hier een klein bedrag voor willen sponseren!

Alleen op deze manier kan ik mede met de andere CIOS studenten deze gezinnen een onvergetelijke week aanbieden!

 

Steun jij ook mee?

 

 

Vragen?

 

Mocht u nog opmerkingen of vragen hebben, stuur dan gerust een mail!

 

Naam: Robin Brouwer

Email: robinbrouwer@kpnmail.nl

 

 

 

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
14 donaties
€ 190,00
Doel: € 350,00
54%

Deze actie is gesloten.