CIOS in Frankrijk 2018

CIOS in Frankrijk 2018 | Geld inzamelen
 
 
CIOS in Frankrijk 2018

Beste lezer,

Mijn naam is Nienke Meijer en ik ben 19 jaar oud. Ik volg de opleiding tot sport en bewegingsleider aan het CIOS in Arnhem. Ik zit inmiddels in het dere schooljaar en hoop binnen twee jaar af te studeren als bewegingsagoog en op deze manier in het speciaalonderwijs les te mogen geven. Een bewegingsagoog is iemand die gespecaliseerd is in het aanbieden van sport en bewegingsactiviteiten met mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking. Dit jaar loop ik stage op Speciaal Onderwijs Lichtenbeek. Hierbij geef ik twee keer in de week sport en bewegingslessen aan de kinderen. 

Ook is het op het CIOS bekend dat de derde en vierdejaars van de stream bewegingsagogie de week 'CIOS in Frankrijk' organiseren. Ik mag dit jaar voor het eerst mee en heb hier heel erg veel zin in! 

Wat is CIOS in Frankrijk?

Gezamelijk bieden de studenten van het CIOS een onvergetelijke vakantieweek aan voor gezinnen waarin één of meerdere kinderen een stofwisselingsziekte hebben. Voor deze gezinnen is het normaal gesproken ondenkbaar om op vakantie te kunnen, maar door zorg vanuit ons kunnen wij dit toch realiseren! 

Met een stofwisselingsziekte wordt je geboren, deze ziekte kent helaas 600 verschillende soorten. In Nederland zijn er 10.000 gezinnen met een kind die een stofwisselingsziekte heeft. Helaas kan deze ziekte net zo levensbedreigend zijn als kanker. Deze kinderen hebben dus ieder moment van de dag zorg nodig, dus een vakantie is niet zo vanzelfsprekend als bij ons! 

Alleen op deze manier kunnen wij een onvergetelijke vakantie bieden aan deze gezinnen. Wij bieden hulp bij de zorg van de kinderen en helpen bij alle activitieten. De zorg staat bij deze ouders die week niet voorop, want die zullen wij zo ver we kunnen van hen overnemen!

Om mee te kunnen met dit geweldige project wil ik 350,00 euro ophalen. Mede van dit geld kunnen we de accomodatie bekostigen, maar ook het eten/drinken, activiteiten en alle andere benodigheden. Ik zou het zo enorm waarderen als jullie hier een klein bedrag voor willen sponseren! Alleen op deze manier kan ik mede met de andere CIOS studenten deze gezinnen een onvergetelijke week aanbieden!

Steun jij ook mee? 

 

Vragen?

Mocht u nog vragen hebben of opmerkingen mail dan gerust naar:

Naam: Nienke Meijer

Email: meijernienke45@gmail.com

 

 

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

8 donaties
€ 325,00
Doel: € 450,00
72%

Deze actie is gesloten.