CHICAGO Marathon voor AFLATOUN international

CHICAGO Marathon voor AFLATOUN international | Geld inzamelen
 
 
Op 7 oktober 2018 ga ik de ultieme sportieve uitdaging aan. De CHICAGO Marathon!

Ik vind het ontzettend spannend. Ik loop deze marathon voor Aflatoun International! 42 kilometer en 195 meter door hartje Chicago voor sociale en financiële educatie van miljoenen kinderen en jongeren wereldwijd.

Aflatoun is voor velen en nog onbekend stichting. Daarmee heb ik het mezelf niet makkelijk gemaakt. Maar het werk van Aflatoun is essentieel. Ik draag het een bijzonder warm hart toe!

Aflatoun International is een stichting die jaarlijks sociaal en financieel onderwijs biedt aan 4 miljoen kinderen en jongeren in meer dan 100 landen. De innovatieve onderwijsmethode stelt hen in staat een positieve draai te geven aan hun leven, met als doel de vicieuze cirkel van ongelijkheid en armoede te doorbreken. Het maakt ze, in plaats van afhankelijk, onafhankelijk.

Waarom is Aflatoun International zo belangrijk? Het antwoord is simpel. We leven in een wereld vol technologische veranderingen en economische onzekerheid. Scholen hebben moeite om de snel veranderende banenmarkt bij te houden en kinderen en jongeren hebben te maken met meer complexe financiële beslissingen op jonge leeftijd.

Onderwijs zal moeten veranderen zodat de volgende generatie beter voorbereid is om wereldwijde uitdagingen zoals armoede en bescherming van het milieu aan te kunnen. Sociaal en financieel onderwijs kan een grote bijdrage leveren aan het vermogen van kinderen om zichzelf te wapenen voor de toekomst.

Bijna 15 jaar geleden stelde ik mezelf als doel mijn eerste marathon te lopen. Dat doel heb ik niet gehaald (mijn eerste marathon liep ik vorig jaar in New York). Dit wordt m'n 3e alweer. Ik leer er iedere keer weer van en niet alleen op het sportieve vlak. 

Je kunt mij helpen in deze missie. Hoe? Door mij te sponsoren. Of eigenlijk door te doneren voor Aflatoun. Want iedere cent die je doneert gaat naar Aflatoun! 100%.

Er zijn een heleboel verschillende manieren om te sponsoren. Ook als bedrijf. We kunnen een partnership aangaan waarbij we je op allerlei creatieve manieren exposure bieden, of je kunt eenmalig een bedrag doneren.

Aflatoun heeft de ANBI-status, giften zijn dus aftrekbaar.

Wil je meer informatie of op de hoogte blijven van mijn ontwikkelingen in de voorbereiding naar de Chicago Marathon? Kijk dan op mijn facebookpagina of mail naar djmaas@houvastadvies.nl.

Met vriendelijke groet,

Dirk-Jan MaasEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
4 donaties
€ 177,00

Deze actie is gesloten.