Charity4Kids

Charity4Kids | Geld inzamelen
 
 
Charity4, samenwerkende serviceclubs Voorne Putten.

Bouwt u met ons mee aan patiëntvriendelijke verbandwisselkamers in het brandwondencentrum van het Maasstad Ziekenhuis?

Charity4kids zijn de samenwerkende serviceclubs, Lionsclub Haringvliet, Lionsclub Voorne-Putten, Ladies' Circle Voorne, Kiwanis Brielle, Rotary Brielle, Agora 8 Voorne-Putten eo en de Tafelronde Voorne 108.  
Elk jaar kiezen zij een gezamelijk goed doel (voor kinderen in deze omgeving) waarvoor zij zoveel mogelijk geld inzamelen op een fantastische benefietavond.

Dit jaar is dat de bouw van kindvriendelijke verbandwisselkamers in het brandwondencentrum van het Maasstadziekenhuis.

Pijn is een hardnekkig probleem in de brandwondenzorg. Iedere dag moet het verband bij brandwondenpatiënten verwisseld worden: een noodzakelijk, maar ook een extreem pijnlijk proces. Voor kinderen – maar óók voor jongeren en volwassenen – is dit vaak een nare herinnering aan hun opname in het brandwondencentrum.

Afleiding helpt!
Een aangename omgeving en afleiding zorgen ervoor dat pijn en angst bij kinderen naar de achtergrond verdwijnt tijdens de verbandwissels en wondverzorging. Daarvoor worden nieuwe kamers gebouwd, met vrolijke muren, een lichtgevend wolkenplafond en lichtgevende waterbuizen met bubbels. Zodat kinderen zich in een compleet andere wereld wanen en hun angst en pijn naar de achtergrond kunnen verdwijnen. Dat is belangrijk om trauma op de lange termijn te voorkomen. Maar hier is veel geld voor nodig!

Dus: doneer nu en help ons die kamers te bouwen!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
36 donaties
€ 1.875,00

Deze actie is gesloten.