Charity Sammena School Arusha Tanzania

Charity Sammena School Arusha Tanzania | Geld inzamelen
 
 
Lieve vrienden familie, Na 4 indrukwekkende weken gewerkt te hebben als...

Lieve vrienden & familie,

Na 4 indrukwekkende weken gewerkt te hebben als vrijwilligster via IVHQ op Charity Sammena School in Arusha Tanzania, en met nog 3 weken in het vooruitzicht, wil ik graag om jullie hulp vragen!

Charity Sammena Medium School Arusha is een privé kleuter- en basisschool, dat in 2010 is opgericht door Samwel Menavi en Mosses Mollel. Privé scholen krijgen helaas geen financiële ondersteuning vanuit de Tanzaniaanse regering.
Vanwege een groeiend aantal leerlingen op onze school, zijn grotere lokalen noodzaak geworden. Voor jullie beeldvorming; ik geef les in een klaslokaaltje van 18 m2 aan 30 peuters. Eigenlijk is er niet genoeg plaats om ieder kind fatsoenlijk te laten zitten.

Op dit moment wordt er gebouwd aan een nieuwe, ruimere school en zijn twee ‘kantoren’ en een klaslokaal al klaar voor gebruik. Drie lokalen en toiletten voor de leerlingen en  leraren zijn in aanbouw, maar vanwege een tekort aan financiële middelen, kunnen deze nog niet gebruikt worden. Materiaal voor de vloeren, daken en toiletten zijn nog nodig.
Met eigen ogen heb ik de aanbouw gezien en vind het een gerustellende gedachte dat mijn leerlingen in de, hopelijk nabije, toekomst hier les zullen gaan krijgen.

Ik zou het fantastisch vinden als jullie deze slimme, leergierige en altijd vrolijke kinderen kunnen helpen met een betere schooltoekomst door middel van een financiële bijdrage.  Als jullie vragen hebben of meer informatie willen, kan je mij altijd mailen; do@familieswinkels.eu

Veel liefs,
DominiqueEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
81 donaties
€ 5.764,00
Doel: € 4.650,00
123%