Charity Event

Charity Event | Geld inzamelen
 
 
Charity Event organiseert elk jaar een sport event voor goede doelen in Nederland

Charity Event is een groep vrienden die met het organiseren van een sport event geld inzamelt voor goede doelen in Nederland en dat doen ze voor kinderen die strijden tegen kanker en, kinderen in armoede de 2 stichtingen waar wij geld voor inzamelen werken zonder betaalde krachten dus alles op vrijwillige basis.

Dit jaar gaan we voor het eerst geld inzamelen voor against cancer:


De missie van Against Cancer

‘Against Cancer geeft een glimlach aan kinderen die bezig zijn met hun race tegen kanker.’

Jaarlijks organiseert Against Cancer een aantal grote evenementen voor gezinnen waarvan een kind is getroffen door kanker. Met deze evenementen geven wij deze gezinnen niet alleen een adempauze in een zorgelijke tijd maar ook de herinnering aan een onvergetelijke dag. Alle ellende kan voor één dag opzij worden gezet. Against Cancer doet dit door middel van het organiseren van evenementen zoals de Circuitdag, de VIP-dagen en de familievakanties.

En zoals voorgaande jaren voor stichting kinderarmoede NL.

Bijna 550.000 kinderen groeien op in armoede, en mag eigenlijk niet mogelijk zijn in een rijk land als Nederland.

Deze kinderen kunnen niet mee op schoolreisje, kunnen niet naar een sportclub, hebben met sinterklaas/kerst of hun verjaardag niet eens een kado.

Hebben te maken met het feit dat ouder(s) afgesloten worden van gas en licht gewoonweg omdat die dat niet kunnen betalen en dat is niet bevoordelijk voor het opgroeien van een kind.

Dus help deze goede doelen in Nederland waarvan je weet dat elke euro aankomt en goed besteed wordt.

Help Charity Event met het ophalen van zoveel mogelijk geld voor de kinderen in NederlandEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
6 donaties
€ 70,00
Doel: € 3.000,00
2%

Deze actie is gesloten.