Chanel steunt stichting Haarwensen!

Chanel steunt stichting Haarwensen! | Geld inzamelen
 
 
Finaliste miss beauty of Zeeland Chanel Ebhulu zet zich in voor stichting Haarwensen.

Hey allemaal, 

Mijn naam is Chanel Ebhulu en als finalist van Miss beauty of Zeeland zet ik me in voor een goed doel namelijk: stichting Haarwensen.

Wat is stichting haarwensen:
Stichting Haarwensen is er voor kinderen tot en met 18 jaar, die door medische behandelingen of een andere vorm van alopecia (kaalhoofdigheid) in aanmerking komen voor een haarwerk of pruik.

Deze kinderen zouden er alles voor over hebben om weer met een volle haardos door het leven te kunnen. Maar goede haarwerken en pruiken zijn vaak onbetaalbaar en er wordt slechts een klein gedeelte door de verzekering vergoed.

Wij willen deze kinderen de keuze bieden uit een grote collectie pruiken van hoge kwaliteit, zonder dat daaraan voor hen kosten verbonden zijn. De pruiken worden gemaakt van echt haar. Dit haar wordt door volwassenen en kinderen aan de Stichting geschonken. Door te werken met onbehandeld haar kunnen wij de mooiste pruiken aan de kinderen schenken.

Door donaties van haar en financiële giften kan de Stichting de pruiken kosteloos aanbieden. Zonder deze donaties kunnen wij deze kinderen niet verblijden met een prachtige pruik. Ook jij kan hier een bijdrage aan leveren!

Op mijn facebook pagina kun je in de gaten houden wat en hoe ik mezelf inzet voor dit doel!
Like & deel en zorg ervoor dat er nog vele kinderen kunnen genieten van 'haar'.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 10,00

Deze actie is gesloten.