Champions for Heroes!

Champions for Heroes! | Geld inzamelen
 
 
Help kinderen met autisme door ze een vriend voor het leven te geven.

Lieve vrienden, familie en zelfs onbekenden,

Wij (Bobby en Fleur) werken 6 maanden lang bij een geweldige non-profit organisatie in Australië, Righteous Pups! Hier hebben wij het geluk om de kennis op te doen om hulphonden te trainen voor kinderen met autisme, mensen met een mobiliteit's handicap of kinderen met diabetis type 1. Ook werken wij dagelijks met een grote groep therapie honden en verschillende kinderen. Die zelfde therapy honden leren ook kinderen van de basis-  en middelbare school belangrijke levenslessen. Denk aan communiceren, verantwoordelijkheid, affectie en respectvol omgaan met dieren. 

In deze 6 maanden proberen wij alles te geven om dit bedrijf zo veel mogelijk te ondersteunen en dromen voor kinderen waar te maken. De kosten om een hulphond op te leiden liggen rond de 21 duizend euro. Dit bedrag wordt niet aan de gezinnen gevraag, maar opgehaald door middel van sponsoringen. Ieder beetje helpt en het zou geweldig zijn als wij aan het einde van onze tijd bij RPA het opleidingsbedrag voor een hulphond kunnen schenken.

Wat kan een hulphond bieden?
Kan een kind uit een angstaanval trekken. Gevaar herkennen en het kind ervoor behoeden. Kinderen met een mobiele handicap ondersteunen. Sociale eigenschappen aanleren en benaderbaar maken voor anderen. Daarnaast natuurlijk een onvoorwaardelijke vriend die veel liefde te geven heeft en nog veel meer.

 

Wil jij onze reis volgen in Australië? Volg dan Fleur's blog hier.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
11 donaties
€ 305,00
Doel: € 21.000,00
1%

Deze actie is gesloten.