Castratie project Spanje

Castratie project Spanje | Geld inzamelen
 
 
Castratieproject in Spanje met als doel de zwerfdieren populatie te verminderen

Wilt u ook het zwerfdierenaantal in Spanje verminderen?

Wij zijn Tara Venhorst en Jolanda Hazendonk en wij studeren Paraveterinair dierenartsassistente op het Aeres MBO in Barneveld. Op dit moment zijn wij derdejaars en in mei dit jaar gaan wij in totaal met 11 leerlingen naar La Cala de Mija in Spanje. Hier gaan wij een project opstarten in samenwerking met dierenasiel ACE Refugio, waarbij wij straathonden- en katten zullen gaan castreren en steriliseren. Ook zullen wij indien nodig gebitsreinigingen uitvoeren en daarnaast bij ieder dier een bloedonderzoek uitvoeren, zodat er zo veel mogelijk dieren klaar zijn voor adoptie.

Van school gaan er dierenartsen en assistentes mee, wie ons zullen begeleiden tijdens onze werkzaamheden. Voor ons is dit een optimale kans om onze veterinaire kennis en vaardigheden uit te breiden.

Om dit project mogelijk te maken is er geld nodig om de operaties uit te kunnen voeren. Hoe meer geld wij op halen, hoe meer dieren wij kunnen helpen! Er is geld nodig voor oa de narcose, de medicijnen, apparatuur en alle materialen die nodig zijn om een operatie uit te kunnen voeren.

Wij vragen samen met de straatdieren om uw hulp. Bent u bereid om een kleine vrijwillige bijdrage te doneren?

Alvast hartelijk bedankt!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

16 donaties
€ 310,00
Doel: € 300,00
103%

Deze actie is gesloten.