Castratie en medische zorg Chinta

Castratie en medische zorg Chinta | Geld inzamelen
 
 
Medische zorg Chinta

Chinta is bij mij binnengebracht op 27-01-2019 zijn baasje moest noodgedwongen verhuizen naar het bejaardentehuis en kon niet meer voor haar hondje zorgen. 

Het is een Boomer reutje dat nog niet is gecastreerd. Van nu 10 jaar. 

Chinta ziet er op het moment erg verwaarloosd uit. Hij is aan de achterhand helemaal kaal door het schuren en bijten. Ook is zijn huid erg verdikt en heeft wonden. Zijn anaalklieren zijn ook ontstoken waarvoor hij nu aan de antibiotica zit.

Nog niet genoeg pech... heeft Chinta ook een bultje op zijn staart mogelijk een perianaalkliertumor. Ook heeft hij voorheen last gehad van een vergrootte prostaat. Het advies van de dierenartsen is dan ook castreren.

Op het moment is hij nog erg angstig van al het verhuizen. Hij ligt bibberend in zijn mandje tot we een rondje gaan. Na het rondje kruipt hij gauw zijn mandje weer in. Chinta mag nu zo lang nodig is om aan te sterken en te wennen hier blijven tot hij klaar is om naar een nieuw gezin te gaan. Dan zullen we kijken wat zijn karakter precies is en waar hij het beste past.

Helaas komen er dan toch wat kosten bij kijken als de castratie en (daarbij komende) medische zorg kosten, opvang, trimmen en voeding. Ik hoop dat er meerdere mensen zijn die hem een warm hart toedragen en een kleine donatie willen doen zodat wij hem zo goed mogelijk kunnen verzorgen en een goed huisje voor hem kunnen vinden

Op mijn Facebook pagina plaats ik regelmatig updates over hem. @Dierverzorging Texel

Cindy de Ridder
28-01-2019

Iedereen heel erg bedankt voor alle donaties we hebben nu meer dan genoeg om Chinta te kunnen laten behandelen en voor haar te zorgen. Ik zet deze doneeractie uit. 

Hou mijn fb in de gaten voor updates ! Iedereen heel erg bedankt ! Ook namens Chinta


Cindy de Ridder
28-01-2019

Wauw wat een lieve mensen allemaal. Doel is al behaald! We kunnen nu alle nodige zorg bieden aan Chinta die hij nodig heeft! Alle verdere donatis gaat in de pot en word gebruikt voor volgende opvang hondjes of katten !

Heel erg bedankt allemaal ook namens Chinta ! 


10 donaties
€ 310,00
Doel: € 250,00
124%

Deze actie is gesloten.