Casita Montessori

Casita Montessori | Geld inzamelen
 
 
Samen leren in onze Montessori leerruimte in Peru

Hola!

Leuk dat je even langskomt! Samen met collega juf Tania zit ik in de afronding van een cursus Montessori-onderwijs. (Voor meer informatie over deze mooie onderwijsmethode: www.google.nl) Wij willen graag datgene wat we hebben geleerd in de praktijk brengen met een groepje kinderen hier in Lima, Peru. Zoals je waarschijnlijk weet, geef ik onze drie kinderen (de vierde verwachten we in januari) thuisonderwijs. De samenwerking met Tania maakt het mogelijk om meerdere kinderen vrijwel kosteloos te laten meedraaien om zo met elkaar en van elkaar te kunnen leren. Het opzetten van een montessori-ruimte is echter een behoorlijke investering, omdat de materialen erg prijzig zijn. Zelf hebben we al een begin gemaakt, maar om de ruimte en de leerervaringen naar een hoger plan te tillen, hebben we hulp nodig.

Ons doel is om vóór september €1000,- in te zamelen, zodat we ons Casita Montessori ook voor andere kinderen kunnen openen.

Bovendien geven wij uit eigen zak, voor elke euro die door jullie gedoneerd wordt, tien cent aan de lokale kerk Iglesia Cristiana La Puerta. 

Hartelijk bedankt voor je hulp! 

HannekeEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
8 donaties
€ 455,00
Doel: € 1.000,00
45%

Deze actie is gesloten.