Casa Viviana huis voor Viviana | Geld inzamelen
 
 

Casa Viviana huis voor Viviana

Help mijn lieve gehandicapte zusje in Colombia aan een soort van aangepaste woonruimte!!

Sinds haar 11de is mijn lieve zusje plotseling en onverwachts ziek geworden en lijd ze aan een spierziekte waardoor ze met de jaren heen steeds minder kan.. Ondanks deze ziekte heeft ze de zorg van onze jongste 2 broertjes en een nichtje opzich genomen vanaf dat deze eigenlijk baby's waren, zoals aanwezig zijn bij oudergesprekken op school, sport activiteiten, doktersafspraken, eten geven, thuis zijn zodra ze vanuit school thuiskomen etc etc ze staat klaar voor deze nu alle 3 tieners ( waarvan 2 op de foto's te zien zijn ).

Het leven in Colombia is in vele opzichten natuurlijk heel anders dan in Nederland maar deze nare ziekte heeft e.a. voor mijn zusje natuurlijk nog veel moeilijker gemaakt als nu 34 jarige alleenstaande gehandicapte vrouw. In dit geval heb ik het vooral over de juiste vorm van wonen. Zoals op de foto's te zien is dit de huidige woonsituatie waarin ze al deze tijd heeft gewoond ( wat zeker voor haar als gehandicapte vrouw gewoonweg onmogelijk aan het worden is met de jaren ). 

Zoals op de video te zien is ze na jaren eindelijk uitgeloot en een woning toegwezen gekregen waarmee we druk bezig zijn geweest om alles ook daadwerkelijk rond te krijgen. Deze woningen worden echter wel geheel kaal opgeleverd wat inhoud geen vloeren, deuren, alle muren moeten nog worden gestuckt, verven en al het ander wat erbij komt kijken zoals toch van soort van aangepaste douche met invalide hulpmiddelen- toilet etc. Om dit allemaal mogelijk te maken vraag ik uit het diepst van mij hart hulp van iedereen die zich hier tot geroepen voelt. 

Wij zullen natuurlijk foto's updaten wanneer dit mogelijk is en de gang van zaken bij houden en vermelden op de site. Het liefst zou ik in november wanneer de verhuizing naar de nog geheel kale woning zal plaatsvinden bijwillen wonem om te helpen en e.a. in de gaten te houden maar vanwege mijn eigen financieele situatie is daar nu nog geen spraken van dat dit ook daadwerkelijk mogelijk is. 

Alvast bedankt voor het lezen en hopelijk uw steun. 

Groetjes Anne Natalia en natuurlijk ook namens mijn lieve zusje Viviana.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

 

Laat een reactie achter

3 donaties
€ 60,00
Doel: € 25.000,00
0% / 211 dagen te gaan