Carnaval 2018 St. Bavoschool Harmelen

Carnaval 2018 St. Bavoschool Harmelen | Geld inzamelen
 
 
Wat is Carnaval zonder muziek??

Voor de kinderen van de St. Bavoschool in Harmelen zijn we weer gestart met de voorbereidingen voor de Carnavalsoptocht 2018. En natuurlijk rijden we in Harmelen en in Montfoort weer mee met de optocht, met 2 mooie wagens en prachtige aangeklede kinderen.

We hebben in de klassen gevraagd wat de kinderen leuke onderwerpen vinden en hieruit heeft de Carnavalscommissie de volgende 2 onderwerpen gekozen:

Onderbouw: Toy Story
Bovenbouw: Emoji

Wij proberen elk jaar de kosten voor de kinderen (en de ouders) zo laag mogelijk te houden. Dit kunnen wij niet zonder onze sponsoren, die wij dan ook bijzonder dankbaar zijn voor hun bijdragen.

 

Wat is Carnaval zonder muziek?

 

Toch hebben wij jullie hulp nodig! Om de kosten laag te kunnen houden, dit jaar en de komende jaren, willen we investeren in een eigen muziekinstallatie. De kosten hiervoor bedragen € 1934,-

Wij hopen dat met jullie hulp deze investering gedaan kan worden en wij de kinderen van de St. Bavoschool een onvergetelijke Carnaval kunnen laten beleven.

 

Bij voorbaat bedankt voor jullie hulp!


Alaaf,

De Carnavalscommissie. 

 

Ps, Wist je al de we onze eigen besloten facebook pagina hebben? Zoek op “Bavo Carnaval”, wordt vrienden van ons en blijf zo op de hoogte van alle leuke nieuwtjes rond de carnaval !!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
4 donaties
€ 45,00
Doel: € 1.934,00
2%

Deze actie is gesloten.