Cape Maclear Community Tourism

Cape Maclear Community Tourism | Geld inzamelen
 
 
Help het leven in de community van Cape Maclear Malawi te verbeteren

Mijn naam is Nikkie en ik ben derdejaars toerisme student (HTRO, INHolland Haarlem). Ik loop stage in Malawi, Cape Maclear. Op het moment ben ik bezig met een erg interessant project: Cape Maclear Community Tourism in samenwerking met UNESCO. Met dit project willen wij het leven verbeteren van de lokale bevolking. We willen home stays (als toerist verblijven bij een lokaal gezin) en verschillende activiteiten en workshops aanbieden. 

Wij willen dat zoveel mogelijk mensen in Cape Maclear kunnen profiteren van dit project, veel mensen hebben bijna niks in hun huis. Van daar dat wij geld willen inzamelen voor klamboes, matrassen, deuren, sloten, lakens, kussens en bedden. Zodat meer mensen een home stay kunnen aanbieden. 

Daar naast worden er ook activiteiten en workshops georganiseerd vanuit het project. Een activiteit is een diner met een lokale familie. Twee andere workshops zijn zelf papier maken en uit oude tijdschriften kralen maken. Wij willen geld inzamelen om daken te maken (nu moet je anders in de volle zon werken, en dat is héél heet). Ook moeten er verschillende materialen geregeld worden zoals grote plastic/stalen bakken, een grote vijzel en lijm. 

Met jouw donatie help je het leven te verbeteren van de community in Cape Maclear! 

Je kunt ons vinden op Facebook, instagram en www.capemaclear.org en voor meer info kun je mailen naar info@capemaclear.org.

Alvast heel erg bedankt, 

Nikkie Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

39 donaties
€ 880,00
Doel: € 1.000,00
88%

Deze actie is gesloten.