Canta voor Arie de goede

Canta voor Arie de goede | Geld inzamelen
 
 
Arie kan niet zonder Canta maar krijgt er geen meer van de gemeente. Help Arie!

Deze actie is voor mijn zwager Arie van der Rassel.

Arie zit al heel lang in de rolstoel omdat hij een dwarslaesie heeft. Hij is zo goed als onafhankelijk mede doordat hij een Canta heeft. Een Canta is zo´n 45 km autootje dat je overal ziet rijden. Deze auto zorgt ervoor dat Arie zijn eigen leven kan leiden en niet afhankelijk is van andere mensen of van de rolstoeltaxi. 
De Canta die Arie nu heeft, is erg verouderd (ruim 10 jaar) en er zijn geen nieuwe onderdelen meer voor te krijgen. Dus is er een aanvraag ingediend voor een nieuwe, maar er is aangegeven dat het zeer onwaarschijnlijk is dat hij in aanmerking komt voor een nieuwe. Dus werd er gedacht om dan maar een tweedehands model aan te schaffen, maar omdat er geen nieuwe onderdelen voor de oudere modellen meer worden gemaakt is dit een dure oplossing voor een korte periode. 

Arie zet zich op dit moment belangeloos extra in om gehandicapte mensen aan het sporten te krijgen. Zelf dart hij in zijn rolstoel op hoog niveau en gaat dit jaar voor de derde keer meedoen aan het WK darten in Engeland. Om dit te kunnen bereiken en veel mensen te bereiken gaat hij veel toernooien af in heel Nederland en er buiten. Verder dart hij nog in een team in de reguliere dartcompetities in Den Haag.   

Arie is een ondernemende man, die zich met hart en ziel inzet voor waar hij in gelooft en heeft al veel bereikt. Hij is al meerdere keren op TV geweest en heeft de steun van een paar grote namen binnen de dartwereld gekregen voor het Nederlands Team van gehandicapte darters. Arie zet dus veel van zijn tijd en energie in voor anderen. Maar nu heeft hij hulp nodig!

Het doel van deze actie is om genoeg geld bij elkaar te krijgen zodat Arie zelf een nieuwe Canta kan kopen en niet zonder vervoer komt te zitten en zo afhankelijk wordt en niet meer zijn leven kan leiden zoals hij dat wil. Wilt u mee helpen? Elke bijdrage wordt enorm gewaardeerd, maar ook als u financieel niets kan missen zou het fijn zijn als u deze actie onder de aandacht bij zoveel mogelijk mensen kan brengen door te delen via sociale media of op welke andere manier dan ook.  

Alvast bedankt voor uw aandacht en we hopen op  uw medewerking.

Leonie VilierEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
6 donaties
€ 100,00
Doel: € 15.000,00
0%

Deze actie is gesloten.