Caitlin naar Suriname

Caitlin naar Suriname | Geld inzamelen
 
 
Ik krijg de kans om mijn droom waar te maken. Wil jij me daarbij helpen?

Hallo allemaal, 

 

Mijn naam is Caitlin van Gent. Ik ben 2e jaar pabo studente. Ik volg mijn opleiding op de Thomas More HS in Rotterdam. 

In deze opleiding heb ik de kans gekregen om met SVS (stage en verblijf Suriname) twee weken naar Suriname te gaan. Gedurende deze twee weken ga ik met mede studente het onderwijs in Suriname ontdekken. We gaan hier zelf lessen geven, praten met de leerlingen en leerkrachten met als doel allemaal zo veel mogelijk te kunnen groeien. Wij gaan hier naar een basisschool, dit zal de Bernadette school zijn.

Wij willen met zijn alle onze technieken en kennis van het onderwijs overdragen aan Suriname zodat zij ook hier het onderwijs kan gaan groeien. Naast een aantal dagen op een basisschool te zijn geweest, gaan wij ook een dag mee lopen op een pabo in Suriname. Natuurlijk gaan wij ook de cultuur van het land ontdekken. 

Ik ben altijd al van mening geweest dat we elkaar goed kunnen helpen, deze reis gaat ver over de grens en zal voor alle partijen enorm veel leerpunten mee brengen. Vind u het ook zo belangrijk dat alle leerkrachten zo veel mogelijk kunnen ontwikkelen? Geef dan uw vertrouwen en help mij een stukje dichterbij bij mijn droom. Ik kan alle hulp gebruiken!

Iedere donatie is er 1 en is daarom van harte welkom. Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
3 donaties
€ 60,00
Doel: € 2.000,00
3%

Deze actie is gesloten.