Cafe Roeloffs moet blijven!!!

Cafe Roeloffs moet blijven!!! | Geld inzamelen
 
 

Lieve allemaal,

Het oudste cafe van Etten-Leur dreigt ten onder te gaan!

We kunnen dit niet laten gebeuren en zijn daarom voor de familie Roeloffs deze actie gestart om te laten zien dat we ze van alle kanten willen helpen!

 

Cafe Roeloffs ook wel bekend als Hof van Holland in Etten-Leur is al 135 jaar een begrip in Etten- Leur en de wijde omgeving.

Roeloffs ligt bij het terrein waar voorheen de GGZ was gevestigd op de Leur, sinds een tijdje is daar de GGZ weg gegaan en zijn er appartementen gecreëerd op het terrein, waardoor alle ellende voor de familie Roeloffs is begonnen... 

De gemeente en de bewoners maken het de familie Roeloffs ontzettend lastig! Waardoor ze eigenlijk in een hoekje gedreven worden en alle hoop verloren gaat in het verdere voort bestaan van hun cafe. 

Er zijn zoveel mooie, liefde volle  herrineringen aan het cafe voor vooral Wim Roeloffs,   Els, Pascal en Anneke en de kleinkinderen.

Wim heeft zijn hele leven kei hard hiervoor gewerkt en wil het graag in de familie houden wat dus al 135 jaar het geval is voortzetten! 

Er komen zoveel financiële verplichtingen op hun af dat wij hebben besloten om te proberen zoveel mogelijk geld voor de familie op te halen zodat ze verder kunnen met dit prachtige familie bedrijf!

 

Laten we samen de handen in een slaan en er samen voor zorgen dat hun cafe blijft voort bestaan.

 

Delen is lief! 

Doneren word erg gewaardeerd.

 

Liefs,

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
110 donaties
€ 5.000,00
Doel: € 25.000,00
20%