Café de Liefde Harderwijk heeft uw hulp nodig !

Café de Liefde Harderwijk heeft uw hulp nodig ! | Geld inzamelen
 
 

Lieve mensen,

Startend Café de Liefde in Harderwijk heeft uw hulp nodig!

Op 2 januari 2021 was het dan echt zo ver. We begonnen met enorm veel zin en trots aan het grote avontuur van ondernemen. Maanden van verbouwen en inrichten volgden waarbij we door veel lieve vrijwilligers werden gesteund en geholpen.

Daar stonden we dan tijdens de opening in het 1e weekend van september. De grote droom werd werkelijkheid. Kroeg en ontmoetingspunt op Bruggestraat 5 In Harderwijk. De Lock down was achter de rug en iedereen was van harte welkom bij hét tappunt van Harderwijk waar je gezellig kunt uitgaan en respect hoog in het vaandel staat. Een plek waar je onder het genot van lekkere koffie, pinchos of een lekkere borrelhap met een goed glas bier, wijn of fris hart-tot-hart-gesprekken hebt. Een plek waar mensen met een beperking welkom zijn en mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt begeleid kunnen worden en werkervaring op kunnen doen. Kortom: een plek waar je rijker van wordt. En die kleur en smaak geeft aan jouw leven.

Het Café draaide omzet, we organiseerden feestjes, borrels en informele bijeenkomsten. De reserveringen voor november, december en het nieuwe jaar kwamen binnen.

Tot er weer nieuwe Lock downs kwamen vanwege het virus wat ons land en de wereld nog steeds in zijn greep houdt. Als beginnend ondernemer komen wij niet in aanmerking voor steun van de overheid. Ook de dagbesteding overdag is nog niet gerealiseerd door onder andere de problemen rondom horeca en corona.

We zetten momenteel alles in werking om nog omzet te kunnen realiseren maar dit wordt erg lastig vanwege de beperkte openingstijden van de afgelopen weken en de nieuwe Lock down van zondag 19 december die opnieuw de hele horeca treft.

Binnen 2 maanden hebben wij nog niet genoeg tijd gehad om een buffer op de rekening op te bouwen. Sterker nog momenteel is de pot van ons Café waar wij zoveel werk en liefde in hebben gestopt bijna leeg…

En daarom vragen wij nu om hulp. Financiële hulp zodat wij de huur en vaste kosten die wij maandelijks hebben de komende onzekere tijden kunnen blijven betalen.

Het team Café de Liefde hoopt van harte dat we op jullie financiële steun mogen rekenen.

Elk gebaar, hoe klein ook, zal dankbaar worden ontvangen.

 

Veel liefs van de vrienden van Café de Liefde!

Teun van Garderen
26-01-2022

Yéssssss, we mogen weer open! Dát gaan we natuurlijk vieren!

Allereerst heel hartelijk dank voor je steun!
Voor de bemoedigende berichtjes die we afgelopen periode ontvingen, de oliebollen die zijn besteld, maar vooral ook voor alle financiële steun bij de 'help ons corona door doneeractie'.
We hebben ons streefbedrag nog niet bereikt, maar zijn sowieso al erg dankbaar.
Mocht je nog willen meedoen? Graag! 

Onze teamleden doen deze weken extra hun best om nieuwe tientjesleden te werven.
Juist deze vaste steun helpt ons namelijk enorm omdat dat ons zekerheid biedt. Daarvoor krijg je deze nieuwsbrief en wij informeren je als eerste over onze events en eventuele kaartverkoop. Het zou geweldig zijn als we jou ook als tientjeslid mogen noteren!  Meld je vandaag nog aan!
Wist je dat je als tientjeslid bij Café de Liefde ook 10% korting krijgt?

Aanstaande zaterdag starten met onze maandelijke pinchos bar: elke laatste zaterdag van de maand... De overheerlijke pinchos staan dan letterlijk voor je klaar op de bar en we hanteren het echte Spaanse concept: gewoon lekker pakken wat je wilt en na afloop reken je je aantal prikkertjes af bij de bar. 

Voor onze donateurs en tientjesleden geldt aanstaande zaterdag: de eerste pinchos is van het huis!


Teun van Garderen
19-01-2022

19 januari 2022

Beste bekende en ook anonieme donateurs,

Namens Café de Liefde heel erg bedankt voor uw financiele steun en positieve woorden.

Wij zien dit als een enorme bemoediging. 

We hopen van harte dat we laatste week januari weer open kunnen en hopen u dan ook heel graag te ontmoeten!

Nogmaals dank en heel graag tot dan!

het team van Café de Liefde,

Teun, Gert, GertJan, Freek, Leo&Suzanne


168 donaties
€ 8.212,00
Doel: € 10.000,00
82%