Café de Blauwe Kater

Café de Blauwe Kater | Geld inzamelen
 
 
Steun de lokale ondernemer

Corona geeft ons allen een enorme Kater.  Dit is een kattenbel ( oproep )  voor al diegene die deze twee cafés en uiteraard Menno Bleeker dierbaar zijn.

Al vanaf ons eerste stappers jeugd kennen we Café de Blauwe Kater ( Menno )  als geen ander.

Mijn allereerste kennismaking met Menno  was in de boven bar van de Muis waar ik mijn allereerste  bar instructies en  “ tap les” kreeg.

Enige spelregel was dat alle proef getapte bierglazen die ik had geschonken ook op moest drinken.. En zo begon mijn bar /stap/ feest carrière in Heerenveen met een enorme kater die ik nooit meer zal vergeten.

Beste liefhebbers van café de Blauwe kater, café Bleeker en dus Menno.

Ik vraag jullie hulp met name omdat het niet eerlijk is dat hardwerkende ondernemers op deze manier getroffen worden. Je bent als ondernemer compleet de macht over het stuur kwijt met als gevolg dat je    0-10 achter staat met al hetgeen je ooit hebt opgebouwd.

Als ik dat zo zie dan doet mij dat enorm veel pijn en verdriet en hoop ik dat jullie net zoals ik Menno een hart onder de riem willen steken.

De vloer in de blauwe kater wordt reeds vervangen en ik weet dat de Markiezen buitenom voor de blauwe kater ook hard aan vervanging toe zijn.  Ik vraag jullie om een flinke bijdrage zodat ook deze ondernemer na corona tijd , weer met een lach op zijn gezicht al ons gezeur en gezever van onze werkdruk, thuis problematieken en relatie hindernissen aan kan horen.

Als we straks eindelijk Corona de baas zijn dan hoop ik dat we met ons allen weer van een heerlijk biertje kunnen genieten, in deze nostalgische cafés met nog altijd Menno als onze kastelein..

Samen zijn we sterk!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
380 donaties
€ 22.559,00
Doel: € 20.000,00
112%