Cadeautjes voor zieke Nikki 6 jaar

Cadeautjes voor zieke Nikki 6 jaar | Geld inzamelen
 
 
Nikki 6 heeft acute leukemie. Ze verdient het om opgevrolijkt te worden...

Het leven loopt soms anders dan je had gehoopt... een kind hoort te spelen en te genieten van het leven... een kind hoort thuis te zijn in zijn/haar eigen omgeving, een kind hoort niet in een ziekenhuisbed onderzoek in, onderzoek uit.... Nikki was altijd een hele vrolijke en spontane meid. Ineens veranderde dit lieve kleine meisje in een heel ziek en kwetsbaar meisje... na veel verschillende onderzoeken kwam de uitslag. Er is bij Nikki acute kinder leukemie geconstateerd. 

Dit lieve kleine meisje verdiend wat mij betreft de hele wereld... en als ik iets kon doen om haar beter te maken dan had ik daar alles aan gedaan... maar Nikki is ontzettend sterk en ze heeft de liefste, mooiste en meest geweldige moeder die ze zich had kunnen wensen. Zij gaat deze strijd winnen en ik geloof in haar!

Ik wil daarom met deze actie geld ophalen om Nikki heel veel mooie cadeautjes te geven en ondanks al deze ellende een lach op haar gezicht zien

Alvast bedankt voor al jullie evt donaties en denk alstublieft elke dag aan haar en bid voor haar dat ze deze strijd gaat winnen!

Heel veel liefs, Zoë (vriendin van de mama van Nikki)Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
45 donaties
€ 314,00

Deze actie is gesloten.