Cadeauboxen kinderen in armoede

Cadeauboxen kinderen in armoede | Geld inzamelen
 
 
Cadeauboxen rondom de feestdagen inpakken voor kinderen in armoede in Nederland.

Met een groep collega's van Deptagency gaan wij aanstaande zaterdag cadeauboxen inpakken voor kinderen in Nederland die in armoede leven. De boxen zullen gevuld worden met kleine cadeau's voor de feestdagen of een verjaardag, snoepgoed en aardigheidjes. We streven naar het inpakken van 50 boxen en kunnen nog extra financiële hulp gebruiken voor de aanschaf van deze spullen!

Wij doen dit in samenwerking met Stichting Kinderen van de Voedselbank. Zij zorgen ervoor dat de cadeauboxen worden uitgedeeld.

Ilayda Huijser Kucukosmanoglu
05-12-2019

Lieve mensen,

Bedankt voor al jullie donaties! Op zaterdag 23 november hebben wij met een groep vrijwilligers maar liefst 83 cadeauboxen kunnen inpakken voor stichting Kinderen van de Voedselbank! We zijn enorm trots op dit resultaat en willen jullie bedanken voor jullie bijdrage. We hadden namelijk gehoopt op 50 casdeauboxen, maar met jullie hulp zijn dit er veel meer kunnen worden. Inmiddels zijn alle boxen ook al geleverd bij de stichting en worden deze rond de feestdagen uitgedeeld aan gezinnen die bij de voedselbank zitten. In elke doos zitten 3-4 cadeau's voor de kinderen en iets kleins voor de ouders.

 

Foto's van het inpakken en resultaat kunnen jullie hier bekijken.

 


16 donaties
€ 300,00
Doel: € 300,00
100%