Caat wil haar kinderboekje schenken. Help jij mee?

Caat wil haar kinderboekje schenken. Help jij mee? | Geld inzamelen
 
 
Caat schreef én tekende een kinderboek over vriendschap. Help jij haar het uit te brengen?

De beste herinneringen aan mijn eigen jeugd zijn de momenten dat ik, als kleine Caat, boekjes mocht lenen. Samen met mijn moeder en zus waren we in een grote bibliotheek. Eenmaal thuis kon ik niet wachten totdat de mooie, spannende of grappige verhaaltjes zich aan mij openden. Zulke fijne ervaringen wens ik anderen ook!

Mijn eerste kinderboek over vriendschap
Als kind hield ik al van tekenen. De afgelopen tijd ben ik weer gaan tekenen, maar dit keer vóór kinderen. Ik bedenk er zelf ook verhalen bij. En dat is hartstikke leuk. Mijn eerste verhaaltje heet 'Wolkje heeft vriendjes'. Het gaat over vriendschap en is geïnspireerd op mijn konijnen Furby en Snickers. De tekeningen van de dieren heb ik zelf gemaakt met behulp van het computerprogramma Paint. 

Inlevingsvermogen stimuleren
Voorlezen aan kinderen is niet alleen gezellig, maar ook belangrijk. Met 'Wolkje heeft vriendjes' wil ik vooral het inlevingsvermogen stimuleren. Wolkje heeft vriendjes gaat over hoe een konijn (Wolkje) en een varken (Knorrie) elkaar eerst niet goed begrijpen, maar uiteindelijk vriendschap sluiten. Ik vind dat vriendelijkheid de wereld tot een betere plek maakt. 

Een geschenk voor alle kinderen 
Mijn grote droom is om de verhalen die ik schrijf te kunnen laten drukken en ze te schenken aan ziekenhuisafdelingen, bibliotheken op basisscholen en meer. 

Daarom wil ik iedereen die van lezen en vooral voorlezen houdt vragen om een kleine bijdrage te geven voor dit initiatief. Zodat met jullie hulp mijn eerste verhaaltje gedrukt en verspreid wordt, en alle kinderen in Nederland van mijn verhalen en tekeningen kunnen genieten.

Wie? Mijn naam is Carolien - kortweg 'Caat'. Ik ben 48 jaar oud. Ik werk als ondersteuner evaluaties voor de Radboud Universiteit, namelijk bij het Radboud Centrum Sociale Wetenschappen (RadboudCSW)! Nijmegen is mijn stad en ik hou enorm van muziek, lezen en schrijven. Van mijn ouders heb ik creatief talent meegekregen. Dat wil ik inzetten om dit initiatief een succes te maken. 
Wat? Een donatie om mijn zelfgeschreven én geillustreerde boekje uit te brengen. Wolkje heeft vriendjes is erg geschikt voor kinderen van +/- 5 jaar oud. 
Waarom? Voorlezen aan kinderen is niet alleen gezellig, maar ook belangrijk. Met verhalen leren kinderen de wereld ontdekken en vergroten ze hun woordenschat. Het is goed voor de ontwikkeling van de hersenen en creativiteit. Het kan je structuur aanbrengen door voor het slapen even een verhaaltje voor te lezen. Met 'Wolkje heeft vriendjes' hoop ik het inlevingsvermogen van kinderen te stimuleren. 

SPECIALE KERSTACTIE! 
- Als je 2 boekjes (à 15 euro) doneert, ontvang je een gesigneerd boekje (verstuurd per post);
- Als je 3 boekjes (à 15 euro) doneert, ontvang je een gesigneerde boekje met persoonlijke tekening (verstuurd per post);
- Als je 5 boekjes (à 15 euro) of meer doneert, komt ik zélf voorlezen op een kinderevent naar keuze. Uiteraard zal dit na de lockdown plaatsvinden. Ik volg de maatregelen van het RIVM. Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

23 donaties
€ 450,00
Doel: € 1.000,00
45%