Business Conference Next Level Leadership

Business Conference Next Level Leadership | Geld inzamelen
 
 
Business Conference Next Level Leadership 8 september 2017

WIJ KUNNEN JOUW FINANCIELE HULP GOED GEBRUIKEN | DONEER & DEEL DEZE AKTIE!

Vrijdag 13 oktober 2017 organiseert Businessspirits een Business Conference Next Level Leadership. Het betreft een event voor the powerful businesswoman: een ambitieuze, ondernemende en gedreven vrouwelijke leider en/of zakenvrouw. Als businesswoman gaat het haar om goed zakendoen, met een deskundige aanpak vanuit een sterke bezieling en met een goede samenwerking op basis van idealen. Een duurzame combinatie van realisme, idealisme en interactie. We willen vrouwen een platform bieden om kennis te delen en om de wereld samen een beetje mooier te maken. 

Met de opbrengst van deze Business Conference willen we bijdrage leveren aan onderwijs voor vrouwen met een psychische aandoening (bijvoorbeeld trauma, angst of depressie). Deze vrouwen kunnen langdurig in zorg zijn en problemen ervaren op meerdere levensgebieden. Ze hebben dus niet alleen last van hun ziekte, maar krijgen als gevolg daarvan ook problemen op andere vlakken (maatschappelijk en sociale relaties) die op hun beurt de psychiatrische problemen weer verergeren. Veel vrouwen met een ernstige psychische aandoening verkeren dan ook op diverse terreinen in een achterstandspositie. De complexe problematiek van deze vrouwen (psychische gezondheid, lichamelijke gezondheid, werk en inkomen, sociale relaties) vereist hulp van professionals vanuit verschillende sectoren. Businessspirits wil deze vrouwen ondersteunen in hun persoonlijke groei en verdere ontwikkeling.

Extra financiële middelen zijn nodig om de Business Conference te organiseren zodat wij deze vrouwen verder kunnen helpen.

Zou je ons willen helpen door te doneren en dit bericht ook te delen!

DANK JE WEL!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
2 donaties
€ 100,00
Doel: € 30.000,00
0%

Deze actie is gesloten.