Business Challenge Team 081 voor Stichting Opkikke

Business Challenge Team 081 voor Stichting Opkikke | Geld inzamelen
 
 
Sponsorbijdrage voor Stichting Opkikker

Business Challenge in Almere organiseert jaarlijks een sponsor rit voor een goed doel.                   Dit jaar is Stichting Opkikker het goede doel en wordt de Challenge verreden van 30 maart tot en met 1 april. De start en aankomst zijn op de Grote Markt in Almere. Vooral van de aankomst zal men een feest maken. 

Stichting Opkikker uit Almere organiseert dagjes uit en ander soortige evenementen voor gezinnen met een ernstig ziek kind. Dit kost enorm veel geld. 

De sponsorrit gaat dit jaar naar Aalborg (zusterstad Almere) in Denemarken. Het is de bedoeling dat de deelnemende voertuigen zich laten sponsoren. Dit kan door bedrijven en particulieren.

De meeste deelnemers zijn eigenaren of medewerkers van bedrijven of middenstanders uit Almere en omgeving. De deelname kosten - hotelkosten, brandstof ed. - worden door de deelnemers zelf betaald. Voor bedrijven is dit dan weer aftrekbaar van de belasting. 

Het team 081 - bestaande uit vader en zoon - rijdt mee in een Rover SD1 Convertible uit 1977.

Ik, vader Hans, ben niet meer werkzaam en betaal mijn deel van de deelname kosten uit eigen zak en lever de auto. Zoon, Martijn, is werkzaam als autoschadehersteller en is in zijn vrije tijd DJ op feesten en partijen.

Daar waar het voor bedrijven en middenstanders makkelijker is om aan sponsoren te komen - klantenbestanden en relaties - ligt dat voor ons wat moeilijker.

Voor de deelnemers aan de Challenge zijn een 2 tal prijzen te verdienen is: 

De Challenge bestaat uit twee categorieën.
De winnaar van de eerste categorie is het team dat het meeste sponsorgeld bij elkaar heeft gebracht. Dit wordt een wisseltrofee die een jaar lang in het bezit van het winnende team mag blijven. De winnaar van de tweede categorie wordt bepaald door een vakjury. Zij bepalen welke auto de mooiste of meest opvallendste auto is.

Wij als team 081 vinden de prijs voor de 2e categorie niet belangrijk, hoewel het natuurlijk hardstikke leuk is om hem te winnen met een auto die als prototype gebouwd is, de enige in zijn soort is en waarover geschreven wordt in meerdere boeken aangaande dit type Rover.             Maar de belangrijkste prijs is toch die voor categorie één, de prijs dus voor het meest binnen gebrachte sponsorgeld. Want dat is uiteindelijk waarom het doen is..

Om deze prijs te winnen doe ik een beroep op alle gebruikers en lezers van deze site;

STEUN ONS EN STORT EEN DONATIE, zodat wij als priveteam een kans maken om de prijs te winnen. Hoeveel we moeten binnen brengen weten we niet, maar één ding is zeker, ZOVEEL MOGELIJK. Het is toch hardstikke mooi als wij straks kunnen roepen dat wij we hebben gewonnen dankzij de Nederlandse bevolking. 

Dus nogmaals of u nu particulier bent, een bedrijf heeft steun ons en stort een donatie. U doet er zieke kindren en de gezinnen een heel groot plezier mee.

Bent u een bedrijf en wilt u uw bedrijfsnaam op onze auto, doe een donatie en neem contact ment ons op.

De donatie kan op 2 manieren voldaan worden;

1. via onderstaande Rabobankrekening t.n.v van de Business Challenge onder vermelding van Team 081. 

2. Ga naar de site van de Business Challenge - www.businesschallenge.eu - ga naar Teams, selecteeer team 081 en doneer uw bijdrage. 

De 2e optie is vooral belangrijk voor hen die een bewijs van hun donatie willen hebben (nodig voor de belastingopgave)

Verplaats u is in de situatie dat u zelf een ernstig ziek kind heeft. En wat nu als dat kind nog één wens heeft en u hulp nodig heeft om deze wens uit te laten komen.                                           Dan bent u ook vast blij als u zich tot Stichting Opkikker kunt wenden met de wens van uw kind.

Deze Stichting laat de wens uitkomen met behulp van heel wat vrijwillers. Maar de organisatie kost wel geld. 

DUS STEUN ONS EN DONEER. 

Alvast onze dank.

Ik hoop u te hebben kunnen overhalen voor het doen van een donatie. Dank voor uw tijd en voor de moeite dit te lezen.

Vriendelijke groet,

Team 081

Hans Plas en Martijn Plas

 

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 20,00

Deze actie is gesloten.