Bus voor Georges

Bus voor Georges | Geld inzamelen
 
 
Help mee aan een schoolbus voor George!

Voor het goede doel MIVA organiseert TEN. Event een Workshopmiddag. Het doel van deze dag is om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor pionier George uit Burkina Faso.


De bus
George Bilgo, directeur van de basisschool in Manga, een stadje in Burkina Faso, heeft als doel ervoor te zorgen dat ieder kind in de regio de kans krijgt om naar school te gaan. Onder deze kinderen vallen ook degenen met een beperking. Er is alleen één probleem wat betreft het vervoer. De school is ontzettend moeilijk te bereiken voor deze kinderen. Om het onderwijs toch voor de kinderen mogelijk te maken heeft George een bus nodig.


Hoe kan jij helpen?

Om deze bus te kunnen financieren, organiseren wij, studenten van Hogeschool Leiden, op 4 november een workshop middag waar u van harte welkom bent! In aanloop naar dit evenement hopen wij een bedrag te kunnen verzamelen om George aan zijn schoolbus te helpen. Met uw bijdrage kunt u mee helpen om dit doel te bereiken! Alle donaties zijn welkom. Alvast heel erg bedankt en hopelijk tot op ons evenement!

Meer informatie over het evenement kunt u vinden op onze facebookpagina TEN. Event  Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

35 donaties
€ 700,00
Doel: € 750,00
93%

Deze actie is gesloten.