Buitenlandse stage Zuid Afrika

Buitenlandse stage Zuid Afrika | Geld inzamelen
 
 
Student verpleegkunde die mensen gaat helpen in Zuid Afrika

Hallo,

Ik ben een studente verpleegkunde van 26 jaar. Ik zit nu in mijn 2de jaar verpleegkunde. Wij hebben de unieke kans om met school op buitenlandse stage te gaan naar Zuid-Afrika. Om dit allemaal mogelijk te kunnen maken, ben ik op zoek naar donaties. 

Ik plan al samen met een medestudent een fundraising om zo veel mogelijk geld binnen te halen, voor onze reis en om daar te besteden aan projecten. 

Wij gaan tijdens ons bezoek gaan helpen in verschillende ziekenhuizen. 

Eerst gaan wij naar de bloem shelter. Dit is een opvangtehuis voor mannen, vrouwen, kinderen met of zonder ouders. Projecten rond EHBO, reanimatie (educatie en aanleren handelingen) en middelenmisbruik (educatie en preventie). Verdere verpleegkundige handelingen vinden daar ook plaats.

Daarna gaan we naar Sunflower house. Dit omvat een huis voor palliatieve zorgen voor kinderen en baby's. Wij gaan daar ook aan huis om de palliatieve zorgen toe te dienen.

Als laatste gaan we naar Tromsburg voor een diabetesproject. Daar geven we voorlichting en opvolging van diabetespatiënten in de sloppenwijken van Tromsburg.

 

Hopelijk kunnen we zoveel mogelijk geld inzamelen om dit allemaal mogelijk te maken.

Alvast bedankt voor de donaties!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 10,00

Deze actie is gesloten.