Bubbelen in de Jacuzzi bij Ruben

Bubbelen in de Jacuzzi bij Ruben | Geld inzamelen
 
 
Crowdfunding voor onbeperkt bubbelen in de jacuzzi bij Ruben in de tuin

Lieve vrienden,

Wie komt er lekker bij mij bubbelen deze zomer?  ☀

Ik ben een crowdfunding actie begonnen om deze jacuzzi, met maximale temperatuur van 40 graden C, digitale LED display en 81 bubblejets aan te schaffen!!

Als iedereen nou een bijdrage levert van € 15 dan wordt onbeperkt bubbelen deze zomer ook voor jou mogelijk! 

Introducées zijn welkom!

Ruben Sieraal
08-08-2018

JACUZZI UPDATE 10: DE VERWAARLOOSDE STAAT VA DE JACUZZI

Na een welverdiende vakantie stond de jacuzzi er een beetje verwaarloosd bij, lieve jacuzzi vrienden.

Niet alleen ík, maar ook de jacuzzi was aan een grondige onderhoudsbeurt toe.
Het waterniveau is nu weer op peil, het filter is uitgespoeld, blaadjes en takjes heb ik met een schepnetje uit het water gevist én de chloorvoorraad is aangevuld. Na een uurtje serieus onderhoud plegen kan er weer naar hartenlust gebubbeld worden. De jacuzzi staat er weer klaar voor!

Kom je ook nog lekker bubbelen deze zomer? Dat is nog steeds mogelijk! Met een bijdrage van € 15 wordt je mede-eigenaar van een jacuzzi! Je kan dan nog de hele zomer genieten van onbeperkt bubbels.


Ruben Sieraal
28-06-2018

JACUZZI UPDATE 9: NAAKT BUBBELEN

Afgelopen week kreeg ik van een lieftallige dame de vraag of ik ook een naakt-in-de-jacuzzi dag wil organiseren, net als in de sauna. Of een ladies only weekend. Zij zag een wellness tuin wel voor zich en stelde voor om ook een crowdfunding op te starten voor een infrarood sauna cabine. Nou, dat lijkt mij ook wel een leuk idee!  😉

De eerste contacten met een schoonheidsspecialiste zijn gelegd. Kan er ook iemand masseren?  😃

Begrijp me niet verkeerd, ik sta niet negatief tegen over een beetje naakt en begrijp heel goed dat het fijn is om zonder badkleding in de jacuzzi te bubbelen. Moet dus kunnen vind ik persoonlijk maar een speciale dag organiseren ga ik niet doen...

Omdat co-owners deze zomer onbeperkt kunnen bubbelen in de jacuzzi kan het zijn dat iemand op hetzelfde moment wil bubbelen met badkleding aan en dan verrast wordt door het feit dat deze persoon omringt wordt door naaktrecreanten... Ik wil niemand in verlegenheid brengen of op enig moment uitsluiten van de mogelijkheid om te bubbelen dus ik wil het wel of niet naakt bubbelen vooral af laten hangen van het moment, in goed overleg met de aanwezigen. Zo min mogelijk regels. Gewoon lekker bubbelen!

Ook een keer naakt in de jacuzzi? Dat kan (in goed onderling overleg). Een bijdrage leveren is nog steeds mogelijk.

 


Ruben Sieraal
22-06-2018

JACUZZI UPDATE 8: THE JACUZZI LAUNCH!

Afgelopen zaterdag was het dan eindelijk zo ver! De jacuzzi werd gelanceerd. Het water was ’s-ochtends al lekker op temperatuur, zo’n 37 graden Celsius. Een laatste check van de waterkwaliteit liet zien dat het water een Ph waarde had van 7.2 en dat de Cl waarde 1,5 mg/l bedroeg – perfect - en na een korte functionele test bleken alle 81 jets goed te werken.  😊

Alle co-owners hebben vantevoren een uitnodiging ontvangen om bij de launch aanwezig te zijn. Door een foutje in de planning zijn deze uitnodigingen alleen wel erg laat verstuurd, zodat jammer genoeg niet iedereen bij de lancering kon zijn. Het grauwe weer hielp ook niet echt mee.

Gelukkig stonden rond zes uur ineens Erik en Merlijn voor de deur met bubbels – drie flessen prosecco – zodat de jacuzzi in stijl gelanceerd kon worden. “Just guys?” Hoor ik je denken..
Ja, dit keer wel maar de jacuzzi is niet ‘guys only’. Iedereen, groot, klein, dik, dun, wit, geel, zwart, blauw, man of vrouw is welkom in de jacuzzi!

Het was zaterdag niet alleen lekker bubbelen en lol in de jacuzzi, we hebben gebarbecued en ook nog eens goede gesprekken gevoerd. Ook dat is mogelijk in de jacuzzi!

Verder deze week in de jacuzzi update aandacht voor twee heel bijzondere donaties.
Er is afgelopen week anoniem een bijdrage gedaan van maar liefst 75 euro... Heel erg hartelijk bedankt daarvoor namens mij en alle andere co-owners! Door deze bijdrage zijn we uit de investeringskosten en is zelfs al een deel van de operationele kosten gedekt.  😊
Ik wil jou (of jullie) van harte uitnodigen om ook lekker van het bubbelbad te komen genieten!

Verder stelt Zoë vast: “Zonder onderhoud wordt het water koud”. Wat natuurlijk helemaal waar is! Zoë hartelijk bedankt voor jouw bijdrage. Kom lekker bubbelen!

Ook een bijdrage leveren? Het kan nog steeds. Het onderhouden van een jacuzzi kost veel geld en energie. Volgende week moet het filter vervangen worden, dus elke bijdrage is welkom.


Ruben Sieraal
15-06-2018

Wat ruim twee maanden geleden begonnen is als een droom – de hele zomer onbeperkt bubbels in de tuin bij Ruben – is dankzij jouw bijdrage realiteit geworden.

De gemeenschappelijke jacuzzi is een feit! 

 

Zaterdag 16 juni om 15:00 vindt de jacuzzi lauch plaats, nog vóór de zomer begint, dus zorg dat je erbij bent!

Breng badkleding en een handdoek mee!

Tot zaterdag!


Link naar het evenement:

https://www.facebook.com/ events/980881572036752/


 


Ruben Sieraal
09-06-2018

JACUZZI UPDATE 6:

In deze update een interview met MartheKerkwijk, die een tweedeling in de maatschappij ziet ontstaan tussen de jacuzzi hebbenden en de niet-jacuzzi hebbenden. Marthe komt op voor de belangen van die laatste groep. Op zondag 10 juni loopt zij de halve marathon van Amersfoort om sponsors te werven voor dit wilde plan.

Marthe, ben je al helemaal klaar voor je monsterzege morgen?

“Ik heb me voorbereid. Afgelopen week heb ik 16,5 kilometer gerend. Dat kan ik. Mijn strategie is om de finish te halen met 40% fysieke inspanning. De overige 60% doe ik puur op karakter.”

Wat heeft jou er toe gedreven om de halve marathon te gaan lopen voor dit goede doel?

“Deze tweedeling in de maatschappij leidt tot stigma’s. Er blijft een groep mensen over die niet in staat is om een jacuzzi aan te schaffen en die mensen lijden er onder. Deze crowdfunding actie is een eenvoudige, elegante oplossing. Het is een laagdrempelige manier om mede-eigenaar te worden van een jacuzzi. Bovendien zie ik de potentiele sociale cohesie als groot voordeel. Mensen van alle rangen en standen komen samen in de jacuzzi. Dit zorgt voor een positieve kruisbestuiving van levensbeschouwingen en kennis. Als extra bonus is het ook nog beter voor het milieu om een jacuzzi te delen, dan dat mensen toch individueel een jacuzzi aan zouden schaffen, mochten ze beschikken over de middelen daartoe.”

Wanneer kan je jouw missie geslaagd noemen?

“Mijn missie is geslaagd als ik levend de finish bereik. Ik wil een eindtijd neerzetten van exact 2:41:38. Verder ben ik dik tevreden met elke niet-jacuzzihebbende die ik over de streep trek. Elke ziel is er één.”

Hoe drink jij je water het liefst?

“Met bubbels. Het liefst bij een temperatuur van 30 – 40 graden Celsius.”

Wil je verder nog iets kwijt over de actie?

“Het zou mooi zijn dat iedereen mij komt steunen bij het behalen van deze monsterzege, op wat voor manier dan ook. Kom aan de route staan en schreeuw ‘jacuzzi’. Op deze motivatie kan ik zeker weer een kilometer teren. Bovendien ben je voor slechts 15 euro mede-eigenaar van een jacuzzi, de hele zomer lang!”

Wie Marthe in actie wil zien is op 10 juni van harte welkom om haar aan te moedigen. Marthe's voortgang is te volgen via de app van Marathon Amersfoort. Ze start met rugnummer 446.


Ruben Sieraal
25-05-2018

JACUZZI UPDATE 5:

Lieve vrienden,

Onbeperkt bubbelen in de jacuzzi is weer een stapje dichterbij gekomen!

De chillzone in de tuin is bijna volledig ingericht. Het enige dat nog ontbreekt is een jacuzzi. HET IS NOG STEEDS MOGELIJK OM MEDE-EIGENAAR TE WORDEN VAN EEN STUKJE BUBBEL-GELUK! De inschrijving staat nog steeds open.

In de afgelopen twee weken is € 20 gedoneerd voor de jacuzzi. Het einddoel komt dichterbij! Maar we zijn er nog niet. Er zit nu € 245 in de pot. 47% van het benodigde eindbedrag is binnen, met nog maar VIER weken te gaan tot het begin van de zomer. Om het eindbedrag van € 520 te halen zijn nog 19 donaties van € 15 nodig.

Als er voor het begin van de zomer (21-06-2018) geen jacuzzi is wordt de inleg volledig terugbetaald. Je loopt dus geen enkel risico!

Volg onderstaande link voor de details en/of om een donatie te doen:

https://www.doneeractie.nl/bubbelen-in-de-jacuzzi-bij-ruben/-27981


Ruben Sieraal
25-05-2018

JACUZZI UPDATE 4:

Jacuzzi Man Freddy King

I gotta funky reputation ..........
Cause I like to get low down
All of you mothers better lock up your daughters
Cause jacuzzi man's in town
Call me jacuzzi man
Nobody can do it like I can
They call me jacuzzi man
I'm a king size jacuzzi man

The sheriff had got my number
He locked me up last fall
I taught her daughter how to do the boogie
Now I can't go back at all

They call me jacuzzi man
Nobody can do it like I can
They call me jacuzzi man
I'm a king size jacuzzi man

I used to be with a travelling band
Down on the county line
I went down there to do some boogie
And I wound up down in town

They call me jacuzzi man
Nobody can do it like I can
They call me jacuzzi man
I'm a king size jacuzzi man
I tell all you good time women
And you never thought some .......
Just a little taste of my good boogie
Will make you climb the wall

They call me jacuzzi man
Nobody can do it like I can
They call me jacuzzi man
I'm a king size jacuzzi man

I'm a king size jacuzzi man
I'm a king size jacuzzi man
I'm a king size jacuzzi man

https://youtu.be/oMC2Zh0JH_8

 


Ruben Sieraal
11-05-2018

JACUZZI UPDATE 3:  
Lieve vrienden,

Onbeperkt bubbelen bij Ruben in de tuin is sinds de lancering van de crowdfunding actie weer een stapje dichterbij gekomen!

In de tuin zijn inmiddels een trampoline,  picknicktafel en buitenkeuken geplaatst, zodat de tuin langzaam wordt getransformeerd tot een chillzone.

In de afgelopen twee weken is € 30 gedoneerd voor de jacuzzi. Het einddoel komt dichterbij! Maar we zijn er nog niet. Er zit nu € 225 in de pot. 43% van het benodigde eindbedrag is binnen, met nog zes weken te gaan tot het begin van de zomer. Om het eindbedrag van € 520 te halen zijn nog 20 donaties van € 15 nodig.

Bijdragen van introducees worden ook geaccepteerd. Iedereen is welkom bij mij in de tuin! :-)

Als er voor het begin van de zomer (21-06-2018) geen jacuzzi is wordt de inleg volledig terugbetaald. Je loopt dus geen enkel risico!

Jacques Velmans, Hanneke van Zetten, Hans Kerkwijk, Erna Sanders, Marthe Kerkwijk, Jellienke Winters, Pieter van Oordt,  Thomas Koelewijn, Vincent van Brakel, Erik van Houten en anoniem bedankt! Jullie mogen jezelf al potentieel mede-eigenaar van een bubbelbad noemen! ;-)


Ruben Sieraal
11-05-2018

JACUZZI UPDATE 2:

Lieve vrienden,


Inmiddels is de inleg opgelopen tot € 225 euro. 10 mensen hebben een bijdrage geleverd. We zijn er nog niet. Om de jacuzzi te kunnen aanschaffen is € 520 nodig. Elke donatie wordt enorm gewaardeerd. Je krijgt er bovendien onbeperkt bubbels voor deze zomer!

Dus kom op mensen! Voor hetzelfde geld geef je een rondje speciaalbier op een zonnig terras met vier personen. Maar zeg nou zelf: Dat is toch veel leuker in een bubbelbad! Dus doneer die € 15 per persoon, kom lekker de hele zomer bubbelen en neem je eigen speciaalbier mee!


Ruben Sieraal
11-05-2018

JACUZZI UPDATE:

Lieve vrienden,


De realisatie van deze zomer onbeperkt bubbelen bij Ruben in de tuin is sinds de lancering van de crowdfunding een week geleden weer een stapje dichterbij gekomen!

Het enthousiasme waarmee deze actie is ontvangen is echt overweldigend! Een opvallende bijdrage komt van MartheKerkwijk, die op 10 juni de halve marathon van Amersfoort gaat lopen om donateurs voor de jacuzzi te werven. Zij ziet een tweedeling ontstaan in de maatschappij tussen de jacuzzihebbenden versus de niet-jacuzzihebbenden en komt op voor de belangen van die laatste groep. Voor slechts € 15 kan je mede-eigenaar worden van een stukje bubbelgeluk!

In de eerste week van deze actie is in totaal maar liefst € 195 gedoneerd. Dat is al een mooie start! Maar we zijn er nog niet. 37% van het benodigde eindbedrag is binnen, met nog zeven weken te gaan tot het begin van de zomer. Om het eindbedrag van € 520 te halen zijn nog 22 donaties van € 15 nodig.

In het oorspronkelijke plan ben ik uitgegaan van een donatie van € 10 p.p. De jacuzzi die ik op het oog had zou € 289 gaan kosten maar dat model is helaas niet meer verkrijgbaar zodat de kosten, inclusief de kosten van de crowdfunding, hoger uitkomen. Ik heb nu een iets duurder model op het oog. Met een bijdrage van € 15 p.p. is dit plan realiseerbaar!

Bijdragen van introducees worden ook geaccepteerd. Iedereen is welkom bij mij in de tuin! :-)

Hans Kerkwijk & Erna Sanders, Marthe Kerkwijk, Jellienke Winters, Pieter van Oordt, Thomas Koelewijn, Vincent van Brakel, Erik van Houten en anoniem bedankt! Jullie zitten al met één teen in het bubbelbad! ;-)19 donaties
€ 420,00
Doel: € 520,00
80%

Deze actie is gesloten.