Bruut beroofd van laatste bezit HELP!

Bruut beroofd van laatste bezit HELP! | Geld inzamelen
 
 
Zwager en zus bruut beroofd van hun laatste bezit dat ze verkochten voor een ander doel

Eind van de middag op 24 december is mijn zwager tijdens een zogenaamde verkoop bruut beroofd. Zie het bericht van mijn zus:

Lieve vrienden, vanmiddag is onze auto gestolen in Gouda, daarbij is mijn man gewond geraakt, omdat de dief door bleef rijden terwijl mijn man zich met alle macht vast hield aan de dakspoilers van ONZE auto.......
Los van het feit dat je met je poten van anders mans spullen afblijft en zelf moet werken voor voor je bezittingen...... voor ons zit er heel veel emotionele waarde in de auto......iedereen die Arno kent weet dat zijn hart en ziel in zijn auto zit...... zeker nu.......na het overlijden van zijn moeder, die het voor hem ( ons ) mogelijk heeft gemaakt om deze 'bram' van een auto te kunnen kopen.....daarnaast hadden mijn kinderen vandaag hun vader kunnen verliezen door een actie van een niets inziende hufter, die het nodig vond om onze auto te stelen en daarbij Arno verwond en meegesleurd heeft aan de auto.......

Ze hadden dit geld echt nodig en het was het laatste bezit dat ze hadden. Ik wil hen graag helpen. Tevens betaal ik persoonlijk EUR 1.000 aan degene die de gouden tip geeft!

Lange brede kerel. Vierkante bril. Blond kalend. Middelbare leeftijd. Zwarte grote Volvo. Noemde zich “Ronald”. Wss bekend in de omgeving. Ideeën?

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
9 donaties
€ 340,00
Doel: € 10.000,00
3%

Deze actie is gesloten.