Brute inbraak vernieling invalide auto

Brute inbraak vernieling invalide auto | Geld inzamelen
 
 
Triest. laf en genadeloos. Vernieling van een invalide auto.

In de nacht is er op brute wijze ingebroken in een invalide auto van een moeder die deze auto gebruikt voor een stukje mobiliteit. Moeder kampt met gezondheidsklachten waardoor ze niet in staat is om afstanden te voet af te leggen. Er zijn plastic tassen met spullen gestolen uit de achterbak. Dit is voor het gezin nog niet het ergste, wel dat de auto vanwege hoge premie alleen WA verzekerd was. Dat betekent geen vergoeding voor deze schade. Financieel is er geen ruimte om de reparatie zelfstandig te betalen waardoor de auto al opgegeven was door het gezin.

Zelf ben ik werkzaam in dit gezin als ambulant begeleider en wil ik het er niet bij laten zitten. Dit gezin heeft al veel tegenslagen gehad en zij zijn zelf nog steeds positief ingesteld. De aanwezige hulpverlening wordt iedere keer weer met open armen ontvangen en de dankbaarheid is groot. Er staat altijd een kop koffie klaar en zelfs een bord warm eten als hulpverleners een late dienst hebben.  Zeuren doen ze niet en ze blijven hard werken om alle eindjes aan elkaar te knopen. Ze hebben een zoon met zorgbehoefte waar zij al hun tijd, energie en liefde aan besteden, ondanks eigen gezondheidsklachten. Vandaar dat ik er in geloof dat we met een groep mensen een enorm gebaar kunnen doen aan dit gezin dat zelf altijd open staat voor anderen! 

Het bedrijf waar deze auto vandaan komt: Jos Marcellis brommobielen in Oss is bereid om tegen een lage prijs de auto te repareren! De gemeente kan naast de geboden hulp in het gezin op dit punt helaas niks bijdragen. De ruitschade zelf zal neerkomen op zo'n 350€ maar er is meer kapot dan alleen het raam. De auto wil nu ook niet meer starten en de binnenkant van de auto is bevroren geraakt, mogelijk vanwege het koude weer. Ook is de hele achterkant ontwricht door de brute wijze van openbreken. Ik heb het doel daarom maar ingeschat op 1500€, maar alle hulp is welkom in dit gezin dat hard zijn best doet om alles rond te krijgen.

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
87 donaties
€ 1.660,00
Doel: € 1.500,00
110%

Deze actie is gesloten.