Bruiloft

Bruiloft | Geld inzamelen
 
 
Bruiloft met zieke vader.

Hallo iedereen,

 

Ik wil jullie graag uitleggen waarom ik deze inzameling ben gestart. Wij, Cynthia en Stefan, zijn verloofd maar hadden geen haast om te gaan trouwen. Aangezien trouwen niet goedkoop is, en wij aardig wat wensen hadden hebben we het op de lange baan geschoven.

Maar nu.. Nu is dat moment aangebroken waar ik altijd al bang voor was!

Mijn vader heeft al een aantal jaren MS, hierdoor is hij slecht ter been en heeft verzorging nodig. Vanaf november jl zien we hem steeds harder achteruit gaan. "Hij is zieker als we denken" zeiden we steeds, en lieten bloed afnemen. Hieruit is gebleken dat mijn vader uitgezaaide kanker heeft. We hadden dus gelijk! Mijn vader is te zwak om verder onderzoek aan te kunnen. De artsen kunnen dus niet specifiek zeggen waar de ziekte zich bevind en kunnen ook geen tijd geven hoelang hij er nog zal zijn. Het enige wat de arts zei was "Leef met de dag!" Nou, dat en te zien hoe hard hij achteruit gaat, zegt mij genoeg!

Ik wil zo graag dat mijn vader nog meemaakt dat ik ga trouwen.Ik wil zo graag dat hij mij nog kan weggeven, ik wil zo graag dat hij erbij is! 

We hebben besloten om al onze overige wensen op zij te zetten en zo snel mogelijk onze bruiloft te regelen. Helaas hebben wij hier financieel totaal geen rekening mee gehouden, en hopen wij op een beetje hulp om deze dag toch te kunnen realiseren.

Veel liefs11

Cynthia & Stefan Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
5 donaties
€ 50,00

Deze actie is gesloten.