Bruiloft Marie Mathilde en Michel

Bruiloft Marie Mathilde en Michel | Geld inzamelen
 
 

Beste allemaal.

Dank je wel voor het bezoeken van deze actie. Ik heb deze actie opgezet voor mijn lieve vriendinnetje en haar mannetje. Zij zouden in 2018 gaan trouwen maar dit komt ernstig in gevaar vandaar deze actie.

Mijn beste vriendinnetje en haar vriend zijn een geweldig leuk stel. Zij is studente en hij een alleen opvoedende vader van een puberdochter met een geestelijke beperking. Ze zijn dolgelukkig met elkaar en hebben eerder dit jaar besloten in 2018 te gaan trouwen. Na het trouwen wil mijn vriendinnetje ook kijken of ze de dochter van haar vriend kan aannemen als haar eigen dochter aangezien haar biologische moeder niet naar haar omkijkt en haar in het verleden mishandelde. Dat is ook de reden dat ze nu sinds 4 jaar bij haar vader woont. Ondanks dat het loodzwaar is slaat hij zich er prima doorheen en heeft de dochter enorme stappen gemaakt in haar ontwikkeling. Hij combineerde de zorg voor zijn dochter met een full time baan , 24 uur per dag was hij bezig ondanks dat hij af en toe gesloopt was. Maar klagen deed hij nooit. Helaas verloor hij eerder dit jaar zijn baan door een reorganisatie....

Nadag ze hun verloving bekend maakten kwam opeens ook de biologische moeder weer op de proppen. Ze stuurde de meeste vreselijke berichten de wereld in, begon met treiteren van zowel mijn vriendinnetje, haar vriend en zelfs de dochter. Geen middel liet ze ongebruikt en zonder blikken of blozen schakelde ze familieleden in om uit haar naam te treiteren en te dreigen. Dit had een enorme impact op hun allen maar vooral op de dochter. Zij heeft nu professionele hulp nodig om over dit alles heen te komen, zo heftig was het. Ook zijn er inmiddels rechtzaken aangespannen en is dit geweldig lieve stel door hun spaargeld heen. De bruiloft zoals ze die gepland hadden dreigen ze nu af te moeten blazen omdat een vervelende ex ze het geluk niet gunt.

Ik vind dit zo gemeen en oneerlijk dat ik graag iets voor ze wil doen. Als ik kon betaalde ik de hele bruiloft maar ik heb ook maar een simpel baantje. Daarom wil ik jullie vragen om te helpen. Met een kleine donatie voor de crowdfunding die ik vandaag gestart ben.... Doneren kan al vanaf een klein bedrag en je zou deze mensen er zo gelukkig mee maken. Ze verdienen het echt!

Help ze alsjeblieft en geef. Al is het maar een beetje, alle beetjes helpen. Doneren kan via:

Zij weten van niets en dat wil ik graag nog even zo houden 😊 Maar geloof me, ze zullen er eeuwig dankbaar voor zijn. En ik ook... 💋Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
2 donaties
€ 20,00
Doel: € 7.500,00
0%

Deze actie is gesloten.