Brownies en Downies Rotterdam mag niet sluiten!!!

Brownies en Downies Rotterdam mag niet sluiten!!! | Geld inzamelen
 
 
Brownies en Downies Rotterdam moet sluiten! Dit mag niet gebeuren.

Op 12 april zijn ze opengegaan met Brownies en Downies vestiging Rotterdam. Ze zijn met een enorm enthousiasme begonnen en een super gemotiveerd team dat de ’kanjers’ begeleidt. Ze maakten een vliegende start, maar helaas is er een heel grote terugval in de omzet gekomen. Dat is deels aan te wijzen door de opstartfase en het opengebroken zijn van de straat, maar ook na de heropening van de straat blijven de klanten weg. Het team doet er alles aan om klanten binnen te krijgen : kerstpakkettenacties, actief op facebook en altijd een vriendelijk gezicht naast de kanjers, maar helaas, er komen op sommige dagen slechts een handjevol mensen een kopje koffie drinken.

De kanjers zijn zo aan deze plaats gewend geraakt dat het voor hun een hele grote tegenslag zal zijn als de zaak gesloten wordt. Dit mag niet gebeuren. Ik heb het op facebook gezet en mijn bericht is al meer dan 800 x gedeeld. Dit geeft aan dat men heel erg met Brownies en Dowenies begaan is. Dit prachtige initiatief mag niet kapot gaan in een wereldstad als Rotterdam. 

Onze kanjers willen zo graag aan het werk blijven in deze mooie zaak. 

Hiervoor hebben wij de hulp van iedereen nodig. Laat onze kanjers niet in de steek. Ik vraag niet alleen geld om de zaak open te houden maar ook om langs te gaan om te genieten van onze kanjers en het lekkere eten en de gezelligheid. Koop de heerlijke zelfgemaakte brownies en steun onze kanjers!

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

25 donaties
€ 460,00

Deze actie is gesloten.