Breng Tasha naar Nederland

Breng Tasha naar Nederland | Geld inzamelen
 
 
Het verhaal van een eenzame Cocker Spaniël

Twee en een half jaar geleden was ik op vakantie in een klein Toscaans dorpje in Italië. Ik zag daar een hele lieve Cocker Spaniël die altijd alleen zat in een hele kleine stenen patio. Het was hartverscheurend om haar daar achter te moeten laten.

Er ging in de afgelopen jaren geen dag voorbij dat ik niet aan Tasha dacht. Vooral in de zomer en winter. Want in de zomer zat ze overdag in de kokend hete zon, vaak zonder water. En in de winter zat ze ook buiten en kon ze alleen schuilen in een klein hondenhuisje. Het laatste jaar met een touw om haar nek waardoor haar bewegingsruimte nog meer werd ingeperkt.

MAAR NU HET GOEDE NIEUWS! Tasha komt naar Nederland. De eigenaren zijn zo lief om haar aan mij te geven. Ik ga haar op 12 januari halen en op 13 januari landen we op Schiphol. Ik ga haar zelf opnemen in mijn eigen huis en 'hondenroedel'.

Het kost mij alles bij elkaar 420 euro om haar te halen en naar Nederland te vervoeren. Dat ga ik doen met veel zorg en liefde want het zal heel spannend zijn voor haar. 

Het zou heel fijn zijn als ik een deel van de repatriëring gesponsord kan krijgen. Alle kleine beetjes helpen. Ik ben al super blij met een donatie van een euro.

Ik ga Tasha een heel mooi leven geven in Nederland. Ze wordt in februari zes jaar dus gelukkig heeft ze nog een paar mooie jaren voor de boeg. Alvast heel hartelijk dank voor uw eventuele donatie. 

van Lijssel
28-12-2019

Lieve mensen,

super bedankt voor jullie donaties. Ik ben er zo blij mee. Ik ben de dagen aan het aftellen want 12 januari komt nu steeds dichterbij. Eindelijk na twee en een half jaar kan ik Tasha naar Nederland halen en ervoor zorgen dat ze hier een fijn leven krijgt en nooit meer in eenzaamheid hoeft te leven. Ik houd jullie op de hoogte van alle ontwikkelingen. Er komt ook een mooi artikel over in het magazine Lief Dier. Tezijnertijd geef ik daarover een seintje.

bedankt en liefs Marjo 


23 donaties
€ 635,00
Doel: € 420,00
151%